promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas dobásra készül a TV2, reszkethet az RTL a csatorna csapásától
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ősszel is lesz mit nézni a TV2-n, az biztos.

Sokan várták már, hogy kiderüljön, hogyan is alakul az őszi műsorrend a TV2-nél (hiszen az RTL már közölte), így most van egy jó hírünk, ugyanis már szinte mindent tudni lehet, legalábbis a következő hónapokat nézve – és nagyon úgy tűnik, hogy most is elégedettek lesznek a csatorna nézői, bár fájó pont, hogy a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék hamarosan nem lesz a hétköznap esték része.

Szeptember 4-től, vagyis hétfőtől sajnos nem lesz hétköznaponként Szerencsekerék (de szombat este lesz Szerencsekerék VIP), ugyanis helyette minden este 20:00-tól jön a Séfek séfe új, 5. évada Krausz Gáborral, Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással. Mivel a műsor nagyjából 2,5 órás, így a Majka és Pápai Joci által vezetett Zsákbamacska ismétlései kicsit később fognak elkezdődni, egészen konkrétan 22:30-kor.

Szeptember 3-án indul a Till Attila által vezetett Sztárban Sztár leszek! várva várt 4. évada, amiben természetesen Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci is visszatérnek mesterként, hogy izgalmassá tegyék a vasárnap estéinket bő 2 órán keresztül, 19:50-es kezdettel – de előtte 18:55-től láthatjuk a Zsákbamacska különkiadásának ismétlését, amiben a Sztárban Sztár 9. évadának mesterei és versenyzői játszanak.

Szeptember 10-én, 21 órától egy új zenei gameshow is indul Stohl András vezetésével Mutasd a hangod címmel, amiben Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi is szerepelni fognak. Az ősz további részében pedig olyan produkciók fognak elvileg visszatérni, mint például a Ázsia Expressz, Farm VIP vagy a Dancing with the Stars – és állítólag jön a Házasság első látásra, illetve a Cash or Trash is, szóval felkötheti a gatyáját az RTL.

Itt lehet megtekinteni egy rövid kedvcsinálót a Séfek séfe új évadához:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás