promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszűnik a hétköznapi Szerencsekerék, a TV2 súlyos döntést hozott Kasza Tibi műsoráról
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 döntött a Szerencsekerék jövőjéről, a nézők nem lesznek boldogok tőle.

Jelenleg a Szerencsekerék 4. évadának adásait láthatják a nézők a TV2-n. Kasza Tibi műsorát minden hétköznap este a Tények Plusz után vetítik, de ez hamarosan meg fog változni. A csatorna ugyanis úgy döntött, hogy megszűnik a hétköznapi Szerencsekerék, és egy másik kiemelt produkciójukat fogják a helyére tenni.

A TV2 nemsokára elindítja az őszi műsorrendjét, ami azt jelenti, hogy teljesen átalakulnak mind a hétköznapi, mind a hétvégi főműsoridők. Szeptember 4-én, hétfőn indul a Séfek séfe 5. évada, aminek műsorvezetője továbbra is Ördög Nóra lesz, a séfek pedig Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András maradnak. A gasztro reality-t minden hétköznap este 20 órától láthatják a nézők, tehát A Konyhafőnök 10. évadával egy sávba kerül.

Ez azt jelenti, hogy a Szerencsekerék 4. évadának utolsó adása szeptember 1-jén, pénteken lesz a csatornán, de utána sem maradunk Kasza Tibiék nélkül, hiszen a TV2 bejelentette, hogy elindítják az ország legpörgősebb showjának VIP kiadását, ami annyiban lesz más az eddiginél, hogy három híresség fog egymás ellen játszani, és minden szombat este tűzik képernyőre.

Az első különkiadásban a Sztárban sztár leszek! mesterei, Tóth Gabi, Majka, és Pápai Joci küzdenek meg egymással. A TV2 tehát ezt a műsor küldi az RTL-en debütáló The Voice ellen.


Ez a műsorrend viszont csak szeptember első hétvégéjén lesz így, a csatorna alaposan összezavarja a nézőket: szeptember 9-én, szombaton jóval hamarabb, már 19 órakor fog kezdődni a Szerencsekerék VIP, majd 21 órakor a Sztárban sztár leszek! lesz látható - ez azt jelenti, hogy a TV2 a hétvége mindkét napján képernyőre tűzi a nagyszabású showműsorát, hogy biztosan maguk alá gyűrjék az RTL-t a nézettségi versenyben.

Szóval mondhatjuk, hogy a két vezető kereskedelmi csatorna mindent bevet a nézettség kedvéért:

TV2:

hétköznap este - Séfek séfe

hétvége - Szerencsekerék VIP, Sztárban sztár leszek!

RTL

hétköznap este - A Konyhafőnök

hétvége - The Voice, Cápák között

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás