promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris a földbe tiporták A Konyhafőnököt a rajongók – szerintük itt hibázott Fördős Zé csapata
Borítókép:  RTL
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök első részétől nem volt túlságosan elragadtatva a rajongótábor.

Tengernyi néző várta, hogy visszatérjen a kedvenc gasztro-realityjük, ami most ráadásul a jubileumi, vagyis a 10-ik évadhoz érkezett. Nem kell félni, mert a zsűriben most is ott van Fördős Zé, Sárközi Ákos, valamint a mindig kritikus Rácz Jenő.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kapott lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt, ahová megérkezett az úgynevezett „aranygomb”. Aki főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját és valamelyikük megnyomja az aranygombot, nincs farmerkötény, hanem egyből piros vagy kék kötényben találhatja magát a versenyző, azaz azonnal az egyik séf csapatába kerül.

Földi László például pont erre hajtott, és mindent beleadott, de vajon össze is jött neki a dolog?

Feltűnt a stúdióban több óriási Ákos séf-rajongó, egykori Jenő és Zé randipartner, korábbi ValóVilág villalakó és rengeteg különc figura. Az első adásban Sárközi Ákos és Rácz Jenő is rögtön használta az aranygombot, így A Konyhafőnök történetében először már a casting adás alatt meglett az első kék és piros kötényes versenyző is. Rácz Jenő pont a Való Világ egykori szereplőjére, VV Pirosra csapott le.

A műsorban jön a hirtelen halál is: a zsűri bárkit bármikor kiszórhat, amikor csak kedve tartja. Lesznek fekete kötényes versenyzők is, akik szintén bármikor távozhatnak A Konyhafőnökből.

Az RTL tehát rengeteg újdonságot vetett be, de sokaknak nem tetszett, hogy néhány próbálkozó roppant gyenge teljesítménnyel jutott tovább. Néhány kommentelő el is mondta keményen a véleményét.

„Az első félóra alapján tisztán látszik, hogy ezt az évadot nem lehet komolyan venni. Nem baj, ha bohóckodnak, csak akkor ne nevezzék főzőversenynek, és főleg ne legyen 10 milliós fődíj”

- írta az egyik kommentelő.

Azért tegyük hozzá, hogy a casting-adások néha tényleg szólnak inkább a szórakoztatásról, mint a komoly főzésről. Ettől még Fürdős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos azért szórt is ki bőven versenyzőket. Például egy nagy bűvészshow sem volt elég, ha az étel maga rossz volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás