promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Már csak egy bikát ülök” - Völgyi Zsuzsi 20 évvel fiatalabb férfival boldog
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Völgyi Zsuzsi egy 23 éves férfival jött össze.

Völgyi Zsuzsi sokáig próbálta megmenteni a házasságát, de 2021 novemberében végleg eldöntötte, hogy elválik gyermeke édesapjától. Azóta már rég maga mögött hagyta ezt a szomorú időszakot, lefogyott 18 kilót, és megismerkedett egy nála 20 évvel fiatalabb férfival, aki mellett ismét megtalálta a boldogságot.

Völgyi Zsuzsi két évig titkolta, hogy ki az új szerelme, aztán a közösségi oldalán mutatta be Kökény Tamást, aki 2016-ban megnyerte a közmédia klasszikus zenei tehetségkutatóját, a Virtuózok-at. Azóta is nagyon szeretik egymást, és bár nem igen beszélnek a magánéletükről, Kasza Tibi kedvéért elárult néhány dolgot kettejükről.

Zsuzsi a Szerencsekerék keddi adásának sztárjátékosa volt, ahol elmesélte, hogy annak idején egyedül a bulvár miatt döntöttek úgy, hogy titokban tartják a kapcsolatukat. Az énekesnő ugyanis azt látja maga körül, hogy ha egy idősebb férfi szeret egy nála jóval fiatalabb nőt, azzal semmi probléma nincsen, de ha ugyanez fordítva áll fenn, akkor máris darabokra szedik az illetőt. Ugyanakkor nem szégyelli azt, hogy ilyen nagy a korkülönbség kettejük között, elmondása szerint rendszeresen szokták ugratni egymást ezzel, például amikor sorban állnak a mozipénztárnál, és Zsuzsi szól a hátuk mögött álló tinédzsereknek, hogy köszönjön már az "osztálytársainak".

Az adásban játszott ezúttal egy bikaülő fiatalember is, amire Völgyi Zsuzsi frappánsan úgy reagált:

„Én már csak egy bikát ülök”.

- aztán képes volt ezt még tovább fokozni, de azt inkább már nem írjuk le; megmutatjuk:


A fődíj játékba ezúttal Zsuzsi jutott be, akit teljesen elhagyott a szerencséje az utolsó feladványnál. Bár mondhatni sok betű felvillant neki, teljesen vakon volt, és a feladvány elejét sem tudta kitalálni. Így tehát minden összegyűjtött pénzét elbukta, több mint 3 és fél millió forintot hagyott ott a TV2 stúdiójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás