promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Völgyi Zsuzsinál betelt a pohár: beperelheti a magyar újságírókat
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Völgyi Zsuzsi kiakadt a vele megjelent interjú miatt, perelni is képes lenne emiatt.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter konfliktusa hamarosan a bíróságon folytatódik, és ennek kapcsán szólalt meg nemrég egy interjúban Völgyi Zsuzsi is. A Farm VIP játékosa most látta csak a felvett adásokon keresztül, hogy mi is történt valójában Viki és Péter között, és nagyon meglepte a dolog. Ugyanis Viki teljesen mást mondott a történtekről az énekesnőnek, mint amit a televíziós, összevágott adásban láthattak a nézők.

Völgyi Zsuzsi szerint nyoma sem volt mindannak, amit Viki az adásfelvételek idején előadott neki, miközben az ő vállán sírta ki magát. Úgy látszik, a színésznő kiválóan játszotta a szerepét, és mindenkit meg tudott vezetni a sajnáltatásával, még Zsuzsit is, aki őszintén kedvelte őt a játék során.

Az énekesnővel a napokban jelent meg egy interjú is a Story magazinban, aminek címlapján ez szerepel:

„Utólag szembesült az igazsággal Völgyi Zsuzsi: »Sajnálom, hogy hittem Vikinek«”

Zsuzsi mélységesen felháborodott ezen a címlapon, ugyanis elmondása szerint nem engedélyezett le semmi ilyesmit. Az énekesnő a közösségi oldalán írta le, hogy a Story újságírójának annyit mondott, hogy senkinek a konfliktusában nem szeretne részt venni, és itt pontot is tett ennek a végére. Ezek után kapott egy cikk tervezetet, amiben kért néhány javítást, de utána már nem kapott vissza semmit a magazin munkatársaitól.

Zsuzsinál szemmel láthatóan most betelt a pohár, és ígéretet tett, hogy ha bármi olyat fog olvasni az interjúban, amit nem mondott, akkor perre fogja vinni ezt a dolgot az inkorrektség miatt.

A Story magazin így harangozta be az interjút a közösségi oldalán:

Völgyi Zsuzsinak határozott véleménye volt a társairól, a vitákról, de a Farm VIP adásait látva, őt is érte hideg zuhany. Távol áll tőle a bírószerep, de nem rejti véka alá, sok mindent átértékelt. „Az, hogy Peti bántalmazó lenne, egyértelműen hazugság Viki részéről.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás