promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Páros lábbal rúgták ki az RTL műsorából az agresszív lányt, ekkora botrány még nem volt a csatornánál
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy évvel zakatolt az RTL-en a műsorán a Mestercukrász, amiből kidobták az egyik versenyzőt.

A nézők már nagyon várják, hogy A Konyhafőnök visszatérjen az RTL képernyőjére, de még nyoma sincsen a bejelentésnek. Lehet, hogy a csatorna valamilyen iszonyatosan nagy dobásra készül, ezért kell várniuk a nézőknek, hogy Fördős Zé, Rácz Jenő, és Sárközi Ákos triója újra képernyőre kerüljön. Ugyebár ne feledjük el, hogy A Konyhafőnök 10-ik évadja érkezik valamikor.

Tavaly ilyenkor A Konyhafőnök lement, és a nyári uborkaszezonban nagyban zakatolt a társműsora, vagyis a Mestercukrász, az édesszájú konyhafőnök. A csatorna nem is gondolta volna, hogy itt egy feszült botrányt kell majd az ország elé tárniuk.

Anno a zöld csapat főcukrászi szerepét Jelly kapta meg. A légkör hamar feszültté vált, ugyanis Jelly agresszív főnökként úgy érezte, hogy erőből kell irányítania a többieket, akik nem értettek egyet a terveivel. Addig fajult a dolog, hogy a lány majdnem nekiugrott az egyik versenyzőnek.

A tarthatatlan helyzetet Joci séf oldotta meg, aki erélyes hangnemben utasította Jelly-t a konyha elhagyására, majd a zsűri meghozta a döntést is: Jelly nem térhet vissza, viselkedése miatt kizárták a versenyből. Ekkora feszültség és botrány még talán sosem volt az RTL stúdiójában.

„Az történt, hogy a csapattársaim addig idegesítettek, nem fogadtak szót, nem akartak együttműködni, mígnem teljesen elpattant az agyam. Annyira ideges voltam”

- mondta a botrányba keveredett Jelly a műsor után.

A nagy kizárás előtt az agresszív lány a terepszemlére érkező séfekkel sem volt barátságos. Polgári nevén Grkovic Jelena utána rengeteg támadást kapott a nézőktől is. Szerinte teljesen más képet alakítottak anno ki róla, de bevallotta, hogy a valóságban sem egy birkatürelmű ember.

Jelly Szerbiában született, és a sport miatt költözött Magyarországra, ugyanis válogatott jégkorongozó. Anno éppen ezért egy jégvilágot ábrázoló hokis tortát készített bemutatkozó desszertként. Jelena a Mestercukrász balhé után teljesen eltűnt a nyilvánosság elől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás