promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Schumacher Vanda melltartó nélkül pózolt, brutáldögös az RTL angyalarcú sztárja
Borítókép:  RTL (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek rögtön feltűnt, hogy mennyire bevállalós volt Schumacher Vanda.

Szinte mindenki ismeri már az országban Schumacher Vandát, de az egy nagyon jó kérdés, hogy vajon honnan. Vannak, akik az Éjjel-nappal Budapest, a Celeb vagyok, ments ki innen!, az Activity vagy a Való Világ 11 című RTL-es műsorok miatt figyeltek fel rá, de olyanok is bőven akadnak, akiknek akkor került a radarjukra a csinos híresség, mikor kiderült, hogy chipet ültetett a kezébe, hogy könnyebben tudjon fizetni a boltban.

Úgy tűnik, hogy Schumacher Vanda és a magyar televíziózás kapcsolata nem csupán fellángolás volt, hiszen a műsorvezető hamarosan a Celebrandi című produkcióban is feltűnik majd, hogy végre párt találjon magának. Egyelőre kérdéses, hogy vajon sikerrel jár-e, de az biztos, hogy rengetegen versenyeznének a kegyeiért, hiszen sokan őt tartják jelenleg az egyik legdögösebb celebnek.

Schumacher Vanda rendszeresen rak ki magáról vadító képeket, és most is így tett, ugyanis ő is kint volt a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a Hungaroringen, a követői pedig észrevették, hogy az általa feltöltött fotókon nincs rajta melltartó – legalábbis nagyon úgy tűnik.

Schumacher Vanda mindig tudja, hogyan kell felforrósítani a hangulatot, bár most akadt olyan ember is, aki nem feltétlenül a káprázatos szépségével volt elfoglalva, hanem inkább azzal, hogy a híresség vajon hogyan jutott be ilyen exkluzív helyekre a Forma-1 során úgy, hogy valószínűleg nem igazán követi ezt a sportot – de nem kellett félteni az RTL sztárját, rögtön jött is tőle a válasz, amivel tiszta vizet öntött a pohárba:

„Gyerekkorom óta követem. Évek óta ott vagyok több futamon is külföldön. Az, hogy nem postoltam róla eddig, meg ne keltsen benned ilyen érzelmeket.”

Vagyis ezek alapján Schumacher Vanda nagy Forma-1 rajongó, így nem csupán pózolni ment az eseményre, hanem ő is úgy izgult, mint egy igazi rajongó – ez mondjuk nem annyira meglepő, hiszen ugyanaz a vezetékneve, mint minden idők egyik legjobb pilótájának, a legendás Michael Schumachernek, akinek a 2013-as szörnyű síbalesete óta nem igazán lehet hallani biztos információkat az állapotáról.

Itt lehet megnézni Schumacher Vanda Hungaroringen készült képeit, illetve bónuszként pár egyéb felvételt, amiken akárhogy is nézzük, nincs rajta melltartó – az utolsónál a második fotón látszódik ez:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy friss interjút Schumacher Vandával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás