promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Véletlenül részegen lefeküdtünk” - Schumacher Vanda mindenkit sokkolt, kikerekedtek a szemek a stúdióban
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erről rengetegen nem tudtak, így Schumacher Vandának tiszta vizet kellett öntenie a pohárba az RTL műsorában.

Nem igazán jön be mindenkinek az RTL új húzása, az Activity, amit igyekezett új köntösbe bújtatni a csatorna. Az alapötlet maradt persze az, mint az eredeti játékban: két csapat versenyez egymással, a feladatuk pedig, hogy különböző módon – mutogatva, rajzolva, rímelve vagy körülírva – elmagyarázzák egymásnak a kártyákon szereplő fogalmakat.

A közönségből rengetegen A Konyhafőnököt hiányolják, ami nem igazán akar még visszatérni a jubileumi 10-ik évaddal, míg sokaknak a házibuli hangulat nem tetszik, ami uralkodik az Activity stúdiójában. A műsor formulája biztosan ilyen lesz, amit a rengeteg sztár igyekszik feldobni.

A műsorvezetői szerep viszont nem állandó, szóval minden adásban más-más híresség irányítja a játékot. Az este játékmestere a legutóbbi Tihanyi Peti volt, aki elárulta, hogy már az öltözőben azt számolgatta, összesen mennyi exműsorvezető lesz egyszerre a stúdióban. A szívatás természetesen ment szinte állandóan.

Ezek után Schumacher Vanda és Tihanyi Peti sokkoltak mindenkit a stúdióban:

„Véletlenül részegen lefeküdtünk”

- mondta Schumacher Vanda, ráadásul azzal folytatta, hogy ebből lett egy gyerekük.

Lukács Mikike és Wossala Rozina nem akarták elhinni és követelték, hogy magyarázza el a dolgot a páros. Schumacher Vanda mindenkit megnyugtatott, hogy csak az Éjjel-Nappal Budapestben alkottak egy párt, de ott Tihanyi Peti első lövésre betalált.

Miután Schumacher Vanda hamarosan a Celebrandi című műsorban keresi majd a szerelmet, Tihanyi Peti kifaggatta, mégis milyen pasik jönnek be neki.

„A szapioszexualitás az, amikor a párod intelligens, és te arra indulsz be. Hogy a csávó annyival intelligensebb nálad”

- fejtette ki a celeb.

A műsorvezető túl van rengeteg randin, de még nem tudta megtalálni az igazit maga mellé. Tehát Schumacher Vanda ismét reflektorfénybe került, de hogy a valóságban kivel fog gyereket vállalni, az majd később kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás