promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci hülyét csinált magából az egész ország előtt, majd a földbe is döngölték
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Lacit is kritizálták a kommentelők, de belekötöttek magába az Activity műsorába is.

Ugyebár új köntösben tért vissza az Activity az RTL-re, ahol a hazai sztárvilág krémje igyekszik szórakoztatni a nézőket, na meg csillogtatni a tehetségét. Az alapötlet maradt persze az, mint az eredeti játékban: két csapat versenyez egymással, a feladatuk pedig, hogy különböző módon – mutogatva, rajzolva, rímelve vagy körülírva – elmagyarázzák egymásnak a kártyákon szereplő fogalmakat.

A társasjátékot 2001-ben adaptálták tévéműsorrá a TV2-n, és hat évadon keresztül futott nagy sikerrel, most pedig az RTL ismét le szeretne húzni róla egy bőrt. A műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amelyik a korábbi szériát is gyártotta.

A celebek nem is félnek keményen szívatni egymást, ráadásul így valóban afféle házibuli hangulat kerekedik a stúdióban. Bár akadnak olyan nézők, akiknek pont emiatt kapcsolnak rögtön el.

„Ez nem tetszik nekem. Nem hagyják szóhoz jutni a másikat. Mindenki egyszerre mondja. Sikerült elrontani ezt is mint az összes többit”

- írta az egyik kritikusabb hozzászóló.

A műsorvezetői szerep viszont nem állandó, szóval minden adásban más-más híresség irányítja a játékot. A játék harmadik estéjén Tóth Zolkó, Puskás Peti, Mardoll, Gáspár Laci, Tihanyi Peti és Rekop Gyuri tették próbára magukat három izgalmas feladatban, Dobos Evelin pedig játékmesterként irányította az eseményeket.

Miután Gáspár Laci tippelgetve próbálta meg kitalálni Dobos Evelin keresztnevét, a többiek vérszemet kaptak és arra kérték Lacit, hogy minden játékos nevét sorolja fel. Az egyik csoportban pont amiatt akadtak ki rá, hogy Gáspár Laci elmegy egy játékba, és még arra sem képes, hogy a kollégái nevét rendesen megtanulja:

„Vicces, hogy Gáspár Laci mindenhol hülyét tud csinálni magából. Szerintem az legalább a minimális tisztelet jele, hogy megtanulom a kollégáim nevét, akikkel egy műsorban szerepelek”.

Gáspár Lacinak Dobos Evelin még mindig Enikő, vagy Eszter. A játékmester ezt poénnak vette, így inkább csak a nézők akadtak ki az énekes stílusán. Utána Gáspár Laci le is Istenes Bencézte Puskás Petit.

Gáspár Laci már sokszor elmesélte, hogy Will Smith a példaképe. Most viszont az is kiderült, hogyan próbált meg az Oscar-díjas színész közelébe kerülni, amikor Smith Budapesten volt. Egy dolog akadályozta csak meg, hogy bejusson egy közös buliba: Vastag Csaba.

[[vid2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás