promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorsdöntő csapás? Meghan Markle olyan üzenetet kapott, ami felér a legdurvább válaszcsapással
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán erre senki nem gondolt volna, elképesztő szimbolikus harc folyik a brit királyi családban.

Az utóbbi időszakban sorra jönnek a cikkek, amelyek a Brit Birodalom nagy napjáról szólnak, ugyanis már tényleg csak órák maradtak hátra, hogy május 6-án őfelsége, III. Károly fejére kerüljön a korona, és így több mint 70 év után új királya lesz Nagy-Britanniának. A szervezés már hónapokkal ezelőtt megkezdődött, minden aprólékosan terveztek meg a ceremónia mesterei, hiszen ez az az esemény, amelyet a legtöbb országban élőben is közvetítenek, így minden hiba rögtön a többszörösére nő a több ezer kamera kereszttüzében.

Természetesen Meghan Markle és Harry herceg is meg lett hívva az eseményre, közben kiderült, hogy Harry jön csak, a hercegné a gyermekekkel marad majd otthon. Később arra is fény derült, hogy Harry herceg majd csak jó néhány sorral a család többi tagja mögött foglalhatja el ülőhelyét a ceremónián. És miközben megindult egyfajta oldódás Károly és Harry között, úgy tűnik, hogy Vilmos és Harry között kibékíthetetlen feszültségek vannak már.

Mindenesetre sok kamera fogja majd nézni az eseményen, hogy a testvérek szóba elegyednek-e egymással, lesz a közöttük valami gesztus.

Meghan Markle számára pedig egyelőre úgy tűnik, hogy marad a renitens szerep, most például egy nagyon erős szimbolikus gesztus mutatja meg ezt, a Ripost számolt be róla, hogy a londoni Madame Tussauds Múzeumben péntektől egy rendhagyó kiállítás nyílik a brit királyi család tagaival, avagy az ő viaszszobraikból. Vilmos, Katalin, Károly, Kamilla és Harry viaszszobrai is egy helyre kerültek, közösen, ám Meghan Markle viaszfigurája már nem került be ebbe a társaságba, az ő figurája ugyanis ott maradt korábbi helyén, a partyzónában a nagy hollywood sztárokkal karöltve.

Amúgy Harry és Meghan szobrát már korábban áthelyezték a királyi családtól, ám most a különleges esemény apropóján Harry szobra visszakerült a többi családtag mellé, csupán Meghan viaszfigurája maradt ki ebből. Ez pedig egy nagyon erős szimbolikus gesztus.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás