promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki sisak nélkül A mandalóri extraklasszis bombázó páncélkovácsa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Emily Swallow a Mandalóri legizgalmasabb színésznőjeként sosem mutathatja meg az arcát.

Tegnap reggel felkerült a Disney+ streaming-platformra a Mandalóri sorozat harmadik évadának utolsó fejezete is. A Star Wars világában játszódó talán legnépszerűbb szériában ugyan a népszerűsége csúcsán álló Pedro Pascal a főszereplő Din Djarin szerepében, rendre ellopja előle a show-t az a páncélkészítő honfitársa és szövetségese, aki a mandalóriak hagyománytisztelő törzsét vezeti. Az Armorer névre hallgató karakter a három évad alatt még egyetlen egyszer sem vette le sisakját, amit szigorúan tilt a vallása mások jelenlétében. A főhősnek is vezekelnie kellett ezen tette miatt korábban. 

Pedig egy egészen karakteres arcú és szép színésznő rejtőzik az Armorer szigorú jelleme és harcos páncélzata alatt. Csak hát a szabály az szabály, és a SPOILER jelek szerint újjászületőben lévő Mandalore bolygó okozta öröm sem fog enyhíteni a vallási kötelezettségen a ruhakódot illetően. Pedig lenne okuk az ünneplésre a mandalóriaknak, lévén több évtized után visszatérhettek szülőbolygójukra. Igaz, legfőbb vezetőjük nem a páncélkovács lesz, hanem a jogos uralkodónak tekinthető Bo-Katan Kryze. SPOILER

Emily Swallow bújt a Mandalóri sorozat mind a három évadában az Armorer páncéljába, és még a Boba Fett sorozatban is tiszteletét tette Din Djarinnak köszönhetően. Az 1979-ben született színésznő ugyan játszott pár egészestés filmben, inkább sorozatos munkákban jeleskedik.

Az igencsak hangsúlyos állal és arcszerkezttel bíró Swallow (igen, a neve valóban nyelést jelent) jobbára epizódszerepekben tűnik fel egy-egy nyomozós sorozatban, bár volt visszatérő szereplő a Mentalistában és a SEAL Teamben is.

A kedves Emily férje, Chad Kimball 46 éves, és szintén színész. Azonban ő nem a filmek és szériáék világában jeleskedik, hanem a színház az igazi otthona. 

Páncélsisak nélkül: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás