promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harcoló jedikkel robbant be A Mandalóri 3. évadának új előzetese
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Látványos előzetest kapott A Mandalóri 3. évada.

Durván két éve már, hogy véget ért A Mandalóri 2. évada a Disney+-on. Az egyik legjobb Star Wars-sorozat legutóbbi epizódjában Din Djarin legyőzte a Bukott Birodalom sötét terveket szövögető vezetőjét, Moff Gideon-t, megmentette a Baby Yodaként emlegetett Grogut, és megjelent Luke Skywalker, aki magával vitte a fiatal Erőhasználót, hogy taníthassa.

Persze akik követték a Boba Fett Könyvét, azok tudják, hogy Din és Grogu nem sokáig jártak külön utakon, a minisorozat végén ismét csatlakoztak egymáshoz. A Boba Fett sorozatban látott eseményeket fogja tovább vinni A Mandalóri 3. évada: Din Djarin nem igen tud bánni a Sötétkarddal, a klánja kitagadta, mert többször is felfedte az arcát, szóval el kell utaznia a Mandalórra, hogy rendbe hozza a dolgokat.

A 3. évad hivatalos szinopszisa szerint a Mandalóri utazása a Star Wars-galaxison át folytatódik. Az egykoron magányos fejvadász, Din Djarin újra összefogott Groguval. Közben az Új Köztársaság küszködik azzal, hogy a galaxist kivezesse történelmének sötét szakaszából. A Mandalóri és Grogu összefutnak majd régi szövetségesekkel és új ellenségekkel egyaránt a kalandjuk során.

Az új évad március 1-jén debütál majd a Disney+-on, azonban nem ezek lesznek a befejező részek, hiszen Jon Favreau és Dave Filoni már dolgoznak a 4. évadon is. Az alábbi magyar feliratos előzetes igen sok akciót és izgalmat ígér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás