promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá se ismernél a 22 éves Pedro Pascalra, így nézett ki a The Last of Us sztárja piszok fiatalon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

26 évvel ezelőtt készült felvételek kerültek fel az internetre Pedro Pascalról.

Jelenleg Pedro Pascal a világ egyik legfelkapottabb színésze, hiszen ő a főszereplője a két legnépszerűbb sorozatnak, az HBO Max-féle The Last of Usnak, illetve a Disney+-os A Mandalórinak, ami a Star Wars univerzumban játszódik. Egyre többen fedezik fel maguknak a 47 éves színészt, pedig ő már 1996 óta aktívan színészkedik – bár akkoriban teljesen máshogy nézett ki.

Pedro Pascal számára a Trónok harca hozta el a várva várt, nagy áttörést, a színész maradandót alkotott Oberyn Martell szerepében még 2014-ben. Utána sorra kapta a felkéréseket, szerepelt a Kingsman folytatásában, a Védelmező második részében és a Wonder Woman 1984-ben is – de a fent említett két sorozat volt az, ami igazán globális szupersztár státuszba emelte őt.

Pedro Pascal a Trónok harca előtt rengeteg sorozatban volt epizódszereplő, még a Buffy, a vámpírok réme egyik 1999-es részében is feltűnt, mindössze 3 évvel az utón, hogy elkezdett színészkedni, és megkapta az első szerepét egy rövidfilmben – amit amúgy 1997-ben egy másik követett, ami a Window Shopping címet kapta, és annak a forgatásán mindössze 22 éves volt a színész.

Örülhetnek Pedro Pascal rajongói, ugyanis felkerült az internetre a Window Shopping, így most mindenki láthatja, hogy nézett ki piszok fiatalon a híresség, aki már 1997-ben is rendkívül karizmatikus és tehetséges volt – bár annyit változott az évek alatt, hogy egyáltalán nem biztos, hogy sokan képesek felismerni őt a 26 éves alkotásban, főleg nem a jellegzetes arcszőrzete nélkül.

Itt lehet megtekinteni egy részletet a Window Shopping című rövidfilmből, ami Pedro Pascal professzionális színészi karrierjének második jelentősebb munkája volt:

IDE kattintva pedig az egészet megnézhetik az érdeklődők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás