promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Giganagy bakit szúrtak ki a magyarok új kedvenc sorozatában, ez mégis hogy maradhatott benne?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kellemetlen hibát vétettek a The Last of Us alkotói, a rajongók csak vakarják a fejüket zavarukban.

Pillanatok alatt meghódította az egész világot a népszerű videójátékon alapuló The Last of Us című izgalmas, helyenként horrorisztikus dráma sorozat, ami egy olyan posztapokaliptikus világban játszódik, ahol egy gyilkos gomba fertőzi az embereket, akik ettől „zombivá” válnak. Hőseink, Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) próbálnak a-ból b-be jutni, de a kalandjuk során rengeteg veszélyes, elszomorító dologra lelnek – egy igazi mesterműről van szó, amit mindenképp érdemes megnézni.

Egyre többen követik az HBO MAX-en a The Last of Ust, egyre csak nő és nő a lelkes rajongótábor, akiket teljesen rabul ejtett ez a különleges világ, meg persze a két főszereplő kapcsolata. A hatodik részben Joel és Ellie nagy utat tesznek meg, gyönyörű, hátborzongató tájakon járnak teljesen egyedül – vagyis pontosabban: szinte teljesen egyedül, legalábbis erről árulkodik egy csúnya baki.

A The Last of Us hatodik epizódjában éppen egy hidat, illetve egy havas tájat mutatnak távolról, hogy mindenki átérezze, mennyire kietlen és mondhatni üres a világ, amiben ez a sorozat játszódik – éppen ezért olyan kellemetlen, hogy a snitt bal alsó sarkában látni lehet pár stábtagot, akik nyugodtan ácsorognak, és várják a munkanap végét.

A készítők egyelőre még nem reagáltak arra, hogy mégis hogyan hibázhattak ekkorát, de jó eséllyel hamarosan orvosolni fogják a problémát, és digitálisan eltávolítják a stábtagokat, majd újra feltöltik az epizódot az HBO MAX-re. Sokan amúgy észre sem vették a bakit, szóval a fontossága és nagysága ellenére nem volt annyira zavaró, hogy kirántsa a nézőket a sorozatból – de utólag kémlelve valóban tisztán látszik a baklövés, amit felismerve a rajongók a fejüket vakarták zavarukban.

Itt lehet megtekinteni a The Last of Us bakit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás