promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre visszatért a legnépszerűbb Star Wars-sorozat, de egyelőre mindenki a kirúgott kebelcsodát követeli
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Gina Carano számára végzetes volt a Disney-vel szembeszegülni, immár nem részese a Mandalorian világának a Star Wars-ban. Sőt, a kedvelt sorozatában már a karakterét is jó szerével partvonalon túlra küldték. 

Nagyot robbantott 2019. végén a Star Wars első élőszereplős sorozata, amely a Disney+ egyik legnagyobb sikerét jelenti azóta is. A történet szerint egy mandalóri vallást követő fejvadász, Din Djarin (Pedro Pascal) próbál boldogulni a Birodalom bukása után, ám útját egy rejtélyes fajba tartozó gyermek keresztezi. Mint később kiderült, az erőérzékeny lényt Grogunak hívják. Az első két évadban visszatérő vendégszereplő volt Cara Dune egykori lázadó katona, majd a Navarro bolygó marsallja. 

Az igazi női akcióhőst megtestesítő Dune-t nem más, mint a korábbi MMA-harcos, Gina Carano alakította. A korábban több mozis franchise-ban is feltűnő színésznő annyira jól alakította a rá tökéletesen illő szerepet, hogy a Dave Filoniék külön sorozatot terveztek vele. Ám végül mindez kútba esett, mert Carano a korábbi amerikai elnök, Donald Trump és a republikánus párt szélsőségesei mellett tört pálcát. Mindez magával vonta Mickey Egér haragját, és a feltörekvő színésznőt páros lábbal rúgták ki az álszent Disney-től. Ebből fakadóan nem volt maradása a Star Wars világában sem, melyet 2012. óta birtokol a legendás cég. 

Ettől függetlenül a rajongók évek óta követelik a bocsánatot Caranonak, hogy újra láthassák kiváló karakterét akár a Mandalóri sorozatban, akár más alkotásokban. A frissen indult harmadik évadban nagyon finoman varrták el ideiglenesen Dune marsall szálát: Mando felkérdezi régi barátját, Greef Karga (Carl Weathers) főmagisztrátust, hogy mi lett közös ismerősükkel. Erre a Navarro vezetője azt felelte, hogy Dune immár az Új Köztársaság különleges egységének tagja. 

Hazánkban elsőször a Mafab.hu számolt be arról, hogy Cara Dune karaktere nem teljesen került ki a képből, csupán egyelőre pihentetve van.

„Cara Dune nagy szerepet játszott és a karaktere továbbra is része lesz a világnak. Ezzel foglalkozni kellett a kreatívban, és szakítani időt arra, hogy átgondoljuk ezt. Ez egy nagy galaxis, és sok karakterünk van benne - sok karakter küzd a képernyőidejéért. Majd meglátjuk, ahogy az évad kibontakozik, milyen kalandok várnak rá, de ez egy nagyszerű karakter, valaki, aki kulcsfontosságú volt Din Djarin történetének kezdetén; meglátjuk, hogy tovább fejlődött-e azon túl.”

- nyilatkozta a Variety-nek a harmadik évad első epizódját rendező Rick Famuyiwa. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás