promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgta a The Mandalorianból a Disney, most  eljött a "bosszú" ideje Gina Carano számára!
Borítókép:  Gina Carano/Free wallpaper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gina Carano bosszúra szomjazik az első filmjében, mióta a Disney kirúgta a The Mandalorianból. Első filmjében ugyanis egy bosszúálló karaktert fog alakítani.

Megvált a Disney Gina Carano színésznőtől még az év elején a The Mandalorian sorozatából, miután a színésznő a politikai korrektséget mindig szem előtt tartó mikiegeres cég számára vállalhatatlan kommentárokat tett. Most a konzervatív médiavállalat, a Daily Wire támogatásával az egykori MMA-sztár visszatérést tervez a filmvászonra - írja a theGeek.

Carano, aki elvesztette az állását a "The Mandalorian"-ban, miután a Disney a Lucasfilmen keresztül "visszataszítónak" ítélte néhány közösségi média posztját, egy akció-thrillerben fog szerepelni, amely Eric Red "White Knuckle" című regényén alapul.

Ez az egyelőre cím nélküli film, amelyet Carano a Daily Wire alapítójával, Ben Shapiróval közösen jelentett be februárban, néhány nappal a "Mandalorian" című filmből való, nagy visszhangot okozó kirúgása után. A cég célja, hogy a filmet a jövő év első negyedévében mutassák be, a trailer pedig februárban érkezik.

A filmben egy olyan nőt alakít, aki túléli egy sorozatgyilkos kamionos gyilkossági kísérletét, majd egy másik kamionossal szövetkezve bosszút áll a gyilkoson, miután a hatóságok kudarcot vallanak. A forgatásokat októberre tervezik Tennessee-ben, Utah-ban és Montanában.

Az év elején a Lucasfilm és sokan mások is kritizálták Caranót korábbi közösségi média posztjai miatt, köztük egy olyanért is, amelyben a mai republikánus létet ahhoz hasonlította, "mint a zsidóságét a holokauszt idején" - ezt a posztot végül eltávolította.

"Egyszerre sokkolt és összezavart, amikor egyesek azt mondták, hogy ez antiszemita."

- mondta Carano február végén Bari Weiss újságírónak, aki Shapirohoz hasonlóan zsidó.

"Aztán, amikor le akartam venni, észrevettem, hogy a kép nem ugyanaz, mint amire az emberek hivatkoztak. Őszintén szólva össze voltam zavarodva: most akkor vegyem le, vagy hagyjam fent? Erre a kérdésre még mindig nem tudom a választ, mert ha leveszem, a csőcselék csak még jobban megtámad."

- tette hozzá.

Carano távolmaradása a Mandalorian-ból azonban várhatóan nem lesz nagy hatással a Disney+ sorozatára, amelynek jövőre érkezik a harmadik évada a streaming szolgáltatáson.

A közönség általában pozitívan reagált a karakterére, Cara Dune-ra, akit harci edzettsége, fizikuma és kemény hozzáállása különböztetett meg a "Star Wars" galaxis többi erős nőjétől. A rajongók a karaktere eredettörténetét is nagyra értékelték: Dune az Alderaanról származott, Leia hercegnő otthonából, amely a Halálcsillag által elsőként elpusztított bolygó volt.

Miután Caranót kizárták a sorozatból, ami azzal járt, hogy eltiltották a jövőbeli Disney-projektektől, beleértve a pletykált Cara Dune-spinoffot is, a színésznő szinte azonnal szerződést kötött a Daily Wire-ral egy film produceri és főszereplői posztjáról. Ezzel egyidejűleg a konzervatív vállalat bejelentette új szórakoztatóipari ambícióit.

"Ez még csak a kezdet... Üdvözöljük a lázadók között!"

- mondta Carano februárban a közösségi médiában, amikor retweetelte Shapiro tweetjét, amely az új vállalkozást népszerűsítette.

"A remény közvetlen üzenetét küldöm mindenkinek, aki a totalitárius csőcselék általi háttérbe szorítástól való félelemben él..."

- mondta akkor a Deadline-nak.

"Nem tudnak minket "törölni", ha mi nem hagyjuk nekik."

- tette még hozzá a "törlésnél" az angol "cancel" kifejezést használva, amely a "cancel-culture"-re utal.

Azóta Carano nyilatkozatokat adott és mémeket posztolt a maszkkötelezettség és az oltási útlevél ellen - bár nem ellenzi, hogy valakit maszkot viseljen vagy azt sem, ha az oltást választja -, valamint gondolatokat és vicceket más konzervatív ügyekről.

[[cikk6]]

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás