promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális bogártámadás miatt lett szuperképessége egy srácnak, még egy buszt is kettévágott - Ütős lesz a Blue Beetle
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Blue Beetle személyében újabb szuperhőssel gazdagodik a DC istállója.

Hatalmas átalakítás van jelenleg a DC-nél, ugyanis a James Gunn (A galaxis őrzői-széria) és Peter Safran által vezetett film- és sorozatdivízió mondhatni tiszta lappal kezdi a dolgokat, éppen ezért új Superman is lesz Henry Cavill helyett. A Shazam! Az istenek haragja, a Flash, illetve az Aquaman folytatása elvileg még a múlt lezárásához tartoznak, onnantól kezdve pedig új időszámítás kezdődik a stúdiónál – bár ennek nem mindenki örül, hiszen így gyakorlatilag feleslegessé válik az utóbbi évek építkezése, illetve filmjei.

A régi vezetőség még az imént felsoroltakon túl a Blue Beetle-t is berendelte, ami az első olyan szuperhősös film lesz a DC-nél, aminek latin a főszereplője. Sokan megfeledkeztek az alkotás létezéséről, mivel ez az első nagyszabású filmje a karakternek, illetve nem is igazán szerepel benne hatalmas világsztár, de most megérkezett az előzetes, ami rögtön felhelyezte az alkotást a képregényrajongók radarjára.

A Blue Beetle-ben egy mexikói sráchoz kerül egy furcsa, földönkívüli szkarabeusz, ami megtámadja őt, mondhatni eggyé válik vele (ráadásul az előzetes alapján elég horrorisztikus, brutális módon), ennek köszönhetően pedig szuperhős lesz a fiatal fiú – de persze egyből lesznek ellenségei, hiszen mások akarták először rátenni a kezüket a különleges kék bogárra.

Az alkotásban talán egyedül Sigourney Weaver az, akit igazán ismerhet a magyar közönség, bár a főszereplő, Xolo Mariduena is ismerős lehet azoknak, akik nézik a Netflix-féle Cobra Kai című sorozatot – a filmet Angel Manuel Soto rendezte.

A Blue Beetle előzetese egy szórakoztató, látványos és hangulatos filmet ígér, ami a jelek szerint nagyon szerethető és izgalmas lesz. Érezhetően a fiatalabb korosztályt célozzák meg vele még úgy is, hogy a bogártámadásos jelenet elég kemény benne – reménykedhetünk benne, hogy kellemes meglepetés lesz majd a DC szuperhősének első mozis kalandja.

Itt lehet megtekinteni az augusztus 17-én érkező Blue Beetle előzetesét, amiben hősünk még egy buszt is kettévág, és nagyon tud karddal pózolni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás