promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sunyi kvíz: a legmagabiztosabb magyarokon is ki tud fogni ez a kvíz, 10-ből 6-an nagyot buknak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

8 helyes válasz már kiemelkedően jónak számít ennél a kvíznék.

Az emberek mindig is szerették a szuperhősöket, akár képregényben, mesében, vagy mozifilmben tűntek fel az évek, évtizedek során. A 2008-as Vasembernek köszönhetően egészen új magasságokba emelkedett a szuperhősfilmek iránti kereslet, a Marvel alkotásai azóta is rengeteg pénzt termelnek – a nagy riválisnak számító DC is aktívan próbálkozik, de nem mindig sikerrel.

Sokan rendelkeznek kedvenc szuperhőssel, akivel leginkább tudnak azonosulni, vagy szerintük csak az a képregényfigura a legmenőbb, Hollywoodnak köszönhetően pedig minden bizonnyal már a nagyvásznon is bemutatkozott az adott karakter. Olyan sok szuperhősös film van manapság, hogy már szinte összefolynak, és már azt sem tudjuk hirtelen, hogy a Marvel, vagy a DC hősének drukkolunk.

Te vajon tudod, hogy az adott szuperhősök a DC, vagy a Marvel istállójához tartoznak? Teszteld a tudásod, de nem lesz könnyű dolgod!

Tényleg nehéz manapság hirtelen eldönteni, hogy Marvel, vagy DC szuperhősről van szó, így aki már 8 pontot képes elérni ezen a kvízen, az nagyon elégedett lehet magával:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás