promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló izomtornyok: Jean-Claude Van Damme ritkán látható fia full úgy néz ki, mint a spárgázó faterja
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a harcművész-színész fia.

A legendás belga színész, Jean-Claude Van Damme pár hónappal ezelőtt töltötte be a 62. életévét. Szinte hihetetlen, hogy a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legismertebb akciósztárja már ebbe a korba lépett, talán nem is gondolnánk, mikor kultuszfilmjeit nézzük. A Kickboxer vagy a Tökéletes katona ma is ott van minden akciófilmszerető filmnéző listáján. A feláldozhatók sztárjának karrierje még a nyolcvanas években indult, első filmes sikere a Véres játék című mozifilm volt, majd szépen sorra jöttek a nagyobbnál nagyobb sikerek.

Az iMDB-n fellelhető értékelések szerint amúgy a meglehetősen önreflexív JCVD címre keresztelt filmje a rajongók között a leginkább méltatott alkotás 7,1 ponttal, majd ezt követi a Véres játék.

Kevesen tudják, de a színésznek a két fia is szerepelt egyes filmjeiben, ráadásul Kristopher nevű fia kiköpött mása édesapjának. A 35 éves színész-harcművész többek között a Tökéletes katona-filmekben is szerepelt. Az 1992-ben megjelent első filmben ő játszotta apja fiatalkori énjét. Sőt, hogy a valóság és a fikció mennyire össze tud mosódni egy-egy alkotáson belül, arra jó példa, hogy a 2002-es Vakvágányon című filmben Kristopher ténylegesen is Jean-Claude Van Damme fiát játszotta. Sokszor úgy tűnik csak fel művésznéven, hogy Kris Van Damme.

Így néz ki Kristopher Van Damme:

És egy válogatás filmes szerepeiből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás