promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árnyéka önmagának? Így néz ki 55 évesen a Jóbarátok egykori sztárja, akit fél Magyarország imádott
Borítókép:  ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, de a sztár már az 55. életévét töltötte be idén.

A Jóbarátok a világ egyik legsikeresebb sorozata lett az évek alatt, sokan egyenesen a világ legnépszerűbb szériájának tartják, amelyet szinte mindenki ismer a világon. A szereplőik igazi szupersztárok, bár Jennifer Aniston elképesztő karrierje mellett mindegyik főszereplő későbbi karrierje eltörpül, a Jóbarátok sikere mégis mindannyiukat összeköti. A sorozat 1994-ben startolt, majd 10 évadot is megélt, ezt pedig nagyon kevés széria mondhatja el magáról.

Az első rész amúgy még 1994 szeptemberében került a tévébe, míg az utolsó epizód 2004 májusában, majd az utóbbi években nagyon sokat lehetett pletykákat hallani, hogy hőseink még egy-egy évad erejéig visszatérhetnek a tévébe. Végül 2021-ben egy különleges, újratalálkozós részt láthattak a nézők.

Talán mindenki számára Matt LeBlanc változása volt a legszembetűnőbb a 2021-es különleges adásban, hiszen ő változott a legtöbbet. De persze az is megeshet, hogy Joey Tribbiani változása azért volt a legszembeötlőbb, mivel kevés filmben láthattuk őt a Jóbarátok befejezése után. Az elmúlt hónapokban pedig többször is lencsevégre kapták a színészt, aki a fotók tanúsága szerint kicsit elengedte magát. Sokan pedig azzal is viccelődtek, hogy aputestet eresztett.

Matt LeBlancot amúgy legutóbb egy hosszabb sorozatban 2016 és 2020 között láthattuk, a szitcom a magyarban a Jóbarátok-ra is utalva Jóapátok címet kapta. Matt LeBlanc ebben a szériában Adam Burnst alakította. Így néz ki most a színész, az Instagram-on is követhetitek őt, itt rendszeresen tesz fel fotókat magáról egy-egy kisebb vicc társaságában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás