promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler olyan csúcsbombázó csajjal jött össze, hogy kultúrák kötöttek hirtelen békét - így néz ki most a Ne szórakozz Zohannal-film szépséges főszereplője
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyi idő eltelt? Úgy tűnik, hogy még annál is gyorsabb minden, mint gondoltuk.

Adam Sandler-ről megszokhattuk már, hogy mindig a legjobb csajok társaságában mozog. Bár az utóbbi időben készített már sokkal komolyabb filmeket is (Csiszolatlan gyémánt), amelyek kevésbé illenek bele korábbi profiljába, de azért a kép így is nagyon vegyes, és meglehetősen ugrálgat. Legutóbb például a Netflixre érkezett a Mindent egy lapra című drámája, amely egy komolyabb film arról, hogy milyn rögös az út a siker felé. A Netflixen a film Magyarországon is azonnal a toplista előkelő helyére ugrott.

A komolyság és a kevésbé övön aluli poénok ellenére utóbb is igaz az, hogy egy "jó" Adam Sandler-filmbe kell egy nagyon domináns női szereplő is, aki bizony mérsékli kissé hősünk fura kilengéseit, szélsőséges viselkedését, különcségét. Aki a jó útra téríti őt.

Korábban rengeteg nagyon híres színésznővel dolgozott együtt Adam Sandler, Jennifer Aniston és Drew Barrymore gyakran visszatérő szerelmei a filmekben, velük a kótyagos humormájszter több alkotásban is együtt dolgozott. Ám vannak olyan szereplői is, akikről az utóbbi időben kevesebbet lehetett hallani, ilyen például Emmanuelle Chriqui, akivel a Ne szórakozz Zohannal című alkotásban játszott együtt. 

És ez volt az a film, amikor bizony a szerelme tényleg hegyeket mozgatott meg. Itt történik a film végén a legnagyobb csoda, amikor kultúrák találnak közösen békére, legalábbis egy időre.

A bájos színésznő idén tölti be a 47. életévét, és így néz ki most, többek között a Superman és Lois című szériában is, amelyet elérhettek az HBO Max-on.

És így nézett ki a Ne szórakozz Zohannal című filmben:

És így néz ki Adam Sandler igazi felesége, a gyönyörű Jackie, aki azért is lehet ismerős, mert rengeteg Adam Sandler-filmben szerepelt már, szinte mindig megjelenik egy-egy epizódszerepben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás