promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átváltozás? Így néz ki 70 évesen Arnold Schwarzenegger egykori izomtestű szerelme, akiért megbolondult a világ a Conan, a barbárban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sandahl Bergman az 1982-ben bemutatott filmben csúcsformában volt.

Arnold Schwarzenegger ma azon kultikus sztárok közé tartozik Hollywoodban, akinek megadatott az a nagyszerű érzés, hogy többszörös hőssé válhattak a filmvásznon. Talán a pálmát ebben a művészeti ágban Harrison Ford viszi el, aki egyben Han Solo, Indiana Jones és Rick Deckardként is ismerheti őt Magyarország a Szárnyas fejvadászból. Ám utána már valószínűleg következhetnek a Feláldozhatók-filmek sztárjai, Sylvester Stallone (Rocky Balboa, Rambo) és Arnold Schwarzenegger is.

Utóbbi a Terminatorral lett szupersztár a Földkerekségen, de már a Conan, a barbár című 982-es kultmozival is megágyazott a világhírnének. A nyolcvanas évek egyik legikonikusabb mestermunkája immár negyven éves. Vajon mi történt azóta a film női főszereplőjével, aki nagyon erős karakter volt? Mégis mi történt Sandahl Bergmannal, aki a film forgatásakor még csak 30 éves volt?

Sandahl Bergman táncos- és színésznő, akinek a nevét mindenki a Conan, a barbár című filmből ismeri. Ottani játékáért Golden Globe-díjat is bezsebelt a gyönyörű színésznő, aki később is több sci-fi kalandfilmben szerepelt. Ikonikus szerepe volt még Vörös Szonja. Karrierját amúgy a Broadway-en kezdte főleg musical-ekben, ahol bizon elképesztően profi tánctudásának is hasznát vehette. A kilencvenes években még láthattuk őt pár nagyobb produkcióban, de az évezred végén inkább csak táncosként jelent meg kisebb és nagyobb filmekben, a színészettől hamar visszavonult, családjának szenteli minden percét, a nyilvánosságtól is távol van, a közösségi médiában is csak nagyn ritkán tűnik fel.

Így néz ki manapság az egykori színésznő, a videóban rengeteg felvételt láthattok róla összegyűjtve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás