promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledöbbentő szépség? Így néz ki 43 évesen a Terminátor csúcsbombázója, Arnold Schwarzenegger rettegett ellenfele
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csodálatos szépségű színésznő, Kristanna Loken 43 éves lett.

Ha a nyolcvanas évekből kellene mondanunk két elképesztően népszerű akciófilmet, amelyek utóbb igazi filmsorozattá nőtték ki magukat, és kis hazánkban, Magyarországon is lehengerlő rajongást tudhat magáénak, akkor biztos, hogy az egyik a Terminator lenne, amely univerzuma később még további őt filmmel bővült. Arnold Schwarzenegger pedig egycsapásra a világ egyik legismertebb színésze lett, ikonikus mondataira és mozdulataira azóta is emlékszünk, pedig a széria nyitódarabja már közel negyven éves.

De emlékeztek-e még Arnold ellenfeleire? Valószínűleg a második rész főgonosza, T-1000 biztos, hogy eszetekbe jut. Arnold Schwarzenegger ellenfelét Robert Patrick alakította, róla már korábban egy hosszabb cikkben is írtunk, hogy mi történt vele az utóbbi évtizedekben. Ezt IDE kattintva elolvashatjátok.

De emlékezte-e a franchise harmadik részének oltárian dögös főgonoszára?

A Terminator 3: A gépek lázadása 2003-ban került a mozikba, a film pedig 2004-ben veszi fel a fonalat, John Connort, a gépek elleni lázadás jövőbeli vezetőjét a középpontba állítva, aki már, mint érett férfi lép elénk a filmben. A Skynet újra aktivizálta magát, és visszaküld egy újabb robotot, hogy likvidálja a leendő lázadás kulcsfiguráit. A 2003-as részben Arnold Schwarzenegger ellenfelét, a T-X robotot Kristanna Loken valakítja.

Kristanna Loken norvég származású amerikai színésznő, aki a kilencvenes évek végén kezdett színészkedni, nemzetközi hírnevet a Terminator 3. hozott neki, azóta is aktív színész, többek között szerepelt Jason Statham oldalán A király nevében című filmben is.

Így néz ki most a színézsnő:

Így néznek ki a Terminator-filmek szereplői:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás