promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek: így néz ki manapság a Terminátor 2. könyörtelen gyilkológépe, Robert Patrick – fotók
Borítókép:  Robert Patrick a Terminátor 2-ben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Terminátor 2. rettegett főgonoszát alakító Robert Patrick jócskán megöregedett, de még most is tud félelmetes lenni, ha akar.

1991-ben mutatták be Arnold Schwarzenegger sikerfilmjét, a Terminátor 2. – Az ítélet napja című alkotást, amiben megismerhettük minden idők egyik legdurvább filmes főellenségét, a megállíthataltannak tűnő T-1000-est, aki képes volt alakváltásra, és gyakorlatilag minden porcikája fegyvernek minősült – a félelmet keltő megjelenéséhez pedig nagyban hozzájárult Robert Patrick hátborzongató alakítása is, ugyanis tökéletesen hozta a lelketlen gyilkológép szerepét.

A 63 éves Robert Patrick annyira jó volt főgonoszként, hogy azóta azóta is sorra kapja a negatív szerepeket, de néha azért jófiúkat is alakít – pályafutása során olyan sikerekben láthattuk őt a Terminátor 2. mellett, mint például a Copland, Kémkölykök, X-Akták, True Blood, A nyughatatlan, vagy a Lost – Eltűntek.

Robert Patrick megöregedett ugyan, de most is jó formában van, ráadásul a rajongói legnagyobb örömére jelenleg is aktív: hamarosan az HBO-ra érkező a Peacemaker című DC-sorozatban fog feltűnni John Cena mellett, szóval nincs megállás.

Íme egy emlékeztető videó, milyen volt Robert Patrick a T-1000-es szerepében:

Itt pedig az látható, hogy néz ki manapság Robert Patrick:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás