promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő nő lett? Így néz ki a Szállító film vörös csúcsbombázójára, Jason Statham csodatestű párja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csodálatos Natalja Rudakova 37 éves lett az idén.

Bár A szállító-filmsorozat egyes filmjeit sokan erősen b-kategóriás alkotásoknak bélyegzik, ennek ellenére ikonikus akciófilmekké, mondhatni kultikus akciófilmekké nőttek az évtiezdek alatt. Jason Statham számára pedig biztos jegyet jelentenek az örökkévalóságba, de Statham-nek elég sok jegye van oda, hiszen  A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső vagy éppen a Blöff, aztán az olyan nagyágyúkkal (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger) operáló filmek, mint a Feláldozhatók már egészen biztos a legjobb akcófilmes sztárok panteonjába vezetik őt.

Emlékeztek még A szállító harmadik részének gyönyörű színésznőjére, az észveszejtően gyönyörű Natalja Rudakovára? Ez már az a rész volt a filmszériában, amit Olivier Megaton rendezett, a film pedig kapcsolódik Magyarországhoz is, hiszen A szállító, Jason Statham, azaz Frank Martin elképesztő küldetésre vállalkozik, egy ukrán miniszter lányát kell elvinnie Németországból egészen a Fekete-tengerig, és bizony hőseink Budapesten is megfordulnak.

Natalja Rudakova pedig igazán közeli helyzetbe kerül A szállítóval. A színásznő életútja amúgy elég göröngyös volt, még a Szovjetunióban született, szüleivel pedig innen vándoroltak ki New Yorkban, később Natalja itt dolgozott fodrászként, majd Luc Besson egyszercsak felfedezte őt, véletlen. Majd felajánlotta neki A szállító harmadik részének főszerepét is.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás