promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 47 évesen a Taxi-filmek dúskeblű csúcsbombázója, a megbabonázó szépségű Lily, azaz Marion Cotillard
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marion Cotillard idén lett 47 éves.

A Taxi-filmek a kilencvenes évek végén indultak, a széria pedig rövid időn belül annyira népszerű lett, hogy következhettek a folytatások is. Luc Besson a filmekben meglehetősen csúcsra járatta a különleges francia humort, amely nagyban épít a helyzetkomikumra is. Sőt, sokszor igazi világsztárokat is behúzott apró szerepekre, ilyen volt például Sylvester Stallone is.

Pár évvel ezelőtt megérkezett egy új folytatás is az elképesztő népszerűséget begyűjtő filmsorozathoz, ám ez már nem tudott magával hozni döbbenetes sikereket. Valószínűleg azért sem, mivel az ikonikus szereplők közül, akik igazából a Taxi-filmek elképesztő erejét adták, alig szerepelt benne valaki.

Marion Cotillard játszotta a filmekben Samy Naceri feleségét, aki a filmek elkészültekor még nem örvendett akkora népszerűségnek, mint majd bő öt évvel később, amikor a Piaf című filmmel örökké beírta magát a filmtörténelembe 2008-ban. Az elképesztő teljesítményt a szakértők díjesővel jutalmazták, Marion Cotillard többek között Golden Globe- és Oscar-díjat is bezsebelt a film után.

Nagyon jól állt neki a szerep, és nagyon is jól illeszkedett korábbi életútjához, hiszen korábban választania kellett, hogy színésznő vagy énekesnő lesz-e. Cotillard végül színésznő lett, ám rengetegszer énekel is a filmjeiben, ami mindeig valami plusz töltetet ad a játékának. A Piaf című filmben pedig csúcsra ért a tehetsége.

Fontosabb filmjei közé tartozik még a Nagy hal, az Eredet, illetve a Sötét lovag trilógia záróakkordja, A felemelkedés is, ahol ő játssza a főellenséget.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás