promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci a mélytorok-technikáját fitogtatta, most viszont megcsillogtathatja tudását más téren is
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A VV10 üdvöskéje, VV Merci új szerepben tündökölhet.

VV10 Mercit a Való Világ-szériák rajongóinak biztosan nem kell bemutatni: a szőke szépség nagyszájú és bevállalós volt, tehát tökéletesen illett a ValóVillába. A leányzó kezdetben szégyenlősebb volt, azonban hamar elengedte magát: VV Mohba zúgott bele brutálisan, még úgy is, hogy a fiú kezdetben nem viszonozta az érzelmeit.

Természetesen sokáig azért nem kellett várnunk, Moh nagynehezen beadta a derekát, és többször is lefeküdt az akkor még mindössze 19 éves Mercivel. VV Moh egyébként már az elején leszögezte, hogy odakint semmi komolyat nem szeretne a lánytól. Merci azonban nem adta fel, minden lehetséges módszert bevetett, még egy banánon is bemutatta profi mélytorok-technikáját, hogy lenyűgözze szerelmét.

Ám ez még nem volt minden, a makacs fiú hiába igyekezett meghúzni azt a bizonyos vonalat, szükségleteinek végül nem tudott megálljt parancsolni, és belement Merci játékába, amiből egy hatalmas hancúrozás kerekedett. Először az ujjai, majd később a férfiassága is ellátogatott Merci szentélyébe".

A műsor után Merci igyekezett meglovagolni a hirtelen jött népszerűséget, és rapperként bontogatta a szárnyait - nem sok sikerrel. Később az is kiderült, hogy a zenélés után belekóstolt az erotikaipar világába is, hiszen webkamerák előtt vállalta be, hogy kényezteti magát az internet népének szeme láttára. 

Ha valaki ismert személy, az nem egyenlő azzal, hogy van pénze. A vőlegényem Budapesten lakik, felköltöztem hozzá. Nyilván volt félretett pénzem, de az kezdett fogyni. Jött egy ötlet, és hülyeségből megkérdeztem tőle, mi lenne, ha csinálnám. Ő pedig azt felelte, amíg nem érek máshoz és nem csinálok semmi olyat, addig oké. Nem szégyen a munka, viszont akkor így éreztem, egy buta gondolatból pedig ez jött ki”

- nyilatkozott a leányzó a Blikknek az esetről.

A Való Világ és Merci kapcsolata úgy tűnik, nem ért véget, hiszen friss hír, hogy ezentúl ő fogja vezetni a BeleValóVilágot az RTLII-n Kamarás Norbival. Régi ismerősként kerül újra a produkció kötelékébe, és szerda estétől már láthatjuk is őt ismét a képernyőkön, méghozzá 22:45-től. Az átszervezésre azért volt szükség, mert pár napja Nádai Anikó bejelentette, hogy távozik a Való Világ kötelékéből, hiszen több időt szeretne újszülött fiára, Alexre szánni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás