promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó, bugyi, sportcipő – VV Merci filterek nélkül mutatta meg magát, és rögtön terhesnek nézték
Borítókép:  GWMMUSIC Production / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többen is rákérdeztek a dologra, de egyelőre a sötétben kell tapogatóznunk.

Szende szőkeségként mutatkozott be VV Merci a Való Világ realityműsor 10. évadában, amely 2020 novemberében vette kezdetét. Az akkor 19 éves lány sokaknak rögtön szimpatikussá vált azzal, hogy nem tagadta, eladóként dolgozik, és asztalos az eredeti szakmája.

Azóta nagyot fordult vele a világ, hiszen a közösségi média tanúsága szerint meglehetősen szabados életet él. Két irányban építgeti a karrierjét, énekesnőként Cedes néven szerepel, és a rapper G.w.M támogatását élvezi, miközben az erotikus tartalmakat kínáló OnlyFans oldalon a saját nevén, Balázs Mercédeszként található meg.

VV Merci a harmadik helyen végzett a Való Világban, de ez persze nem jelent semmit, hiszen a való életbe visszakerülve utána mindenki úgy sáfárkodik a rászakadt hírnévvel és dicsőséggel, ahogy tud.

Az esztergomi származású, egykor versenyszerűen táncoló szőkeség mára bő 80 ezres követőtábort épített ki az Instagramon. Nem is csoda, hogy ennyien követik, ugyanis VV Merci folyamatosan pikáns tartalmakkal „eteti” rajongóit.

Az egyik friss képén például csupán aprócska bugyiban és melltartóban, sportcipővel a lábán láthatjuk. A fekete-fehér, művészi hatású fotón aligha vannak filterek, így a fiatal lány a maga teljes valójában jelenik meg rajta.

„Terhes vagy!?”

– tette fel rögtön a kérdést az egyik női követője, és VV Mercinek mintha tényleg szélesebb lenne a csípője és kerekebb volna a hasa, mint azt megszokhattuk. A többi kommentelő megosztott volt a kérdésben:

„Miért lenne terhes?”

„Olyan a hasa, b*zd meg, nem láttál még terhes nőt, vagy kis terhes nőt?

„Nekem is ez jutott rögtön eszembe!”

„Tényleg olyan a hasa, mintha az lenne, mert kerekedik.”

„Az csak pici felesleg!”

Mivel maga VV Merci nem fűzött semmiféle megjegyzést a képhez, és a feltételezésekre sem reagált, ezért egyelőre homályban maradunk ebben a kérdésben – de hát a várandósságot úgysem lehet sokáig titokban tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás