promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci még mindig gyártja az erotikus tartalmakat? Az interneten elérhetőek a pikáns videói (18+)
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki VV Merci alaposan megbánta, hogy anno belevágott a felnőtt filmezésbe.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, aki nagyon sokáig bent tudott maradni a Való Világ 10-ik szériájában. Akkor kezdett összeomlani benne minden, amikor VV Moh nem jött vissza az egyik párbajról. A játékos nagyon szerelmes volt a fiúba, akivel rengeteg pikáns jelenetük volt.

Ami a Való Világban történik, az örökre megtalálható lesz az interneten. Erre bizony számítania kell annak, aki beteszi a lábát egy ilyen valóságshowba. A szereplők igazából egy idő után teljesen elfelejtik, hogy kamerák veszik körül őket.

Ezzel így volt VV Merci és VV Moh is, ráadásul előbbi úgy esett bele a játékostársába, hogy idekint várta a barátja. Persze egy naiv tininél tudjuk jól, hogy ez semmit nem jelent. A pikáns jelenetek még mindig fent vannak.

VV Merci igyekezett gyorsan meglovagolni a hirtelen jött népszerűséget, és aláírt G.w.M kiadójához, aztán Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe. Ez nem hozott elsöprő sikert, de sok Való Világ versenyző bukott már bele ebbe. Persze vannak üdítő kivételek, mint például Majka.

Való Világ 10 játékosa a zenélés után belekóstolt a pornózásba is. Kiderült, hogy a nyilvánosságra került fotók valódiak voltak, és VV Merci tényleg a webkamera előtt vállalta be, hogy kényezteti magát mindenki előtt.

Mercédesz utólag visszagondolva úgy érzi, hogy hibázott emiatt.

„Ha valaki ismert személy, az nem egyenlő azzal, hogy van pénze. A vőlegényem Budapesten lakik, felköltöztem hozzá. Nyilván volt félretett pénzem, de az kezdett fogyni. Jött egy ötlet, és hülyeségből megkérdeztem tőle, mi lenne, ha csinálnám. Ő pedig azt felelte, amíg nem érek máshoz és nem csinálok semmi olyat, addig oké. Nem szégyen a munka, viszont akkor így éreztem, egy buta gondolatból pedig ez jött ki”

- idézte a Blikk a Való Világ egykori játékosát, aki Lakatos Levente műsorában beszélt őszintén ezekről a dolgokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás