promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Mariann formás fenekével hódított, a Való Világ hősei pedig a jakuzziban akcióztak
Borítókép:  YouTube.com/LélekKözösségPellerMariannal (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A héten Peller Mariann gömbölyű feneke óriásit futott az interneten, de a Való Világ hőseivel is nosztalgiáztunk egyet a jakuzziban. Szó lesz emellett Lola idomairól, Freddie Mercury szívszorító fotóiról a halála előtt, de még Jean-Claude Van Damme lányáról is. Nézzük, melyek voltak a hét legnépszerűbb témái a Promotions.hu-n.

Peller Mariann a napokban jelentette be a válását Instagramon. Mariann abszolút a visszafogottabb, csendesebb hírességek közé tartozik kis hazánkban, azonban még áprilisban röppentek fel a hírek, hogy félreérthető körülmények között látták őt Megyeri Balázzsal. A pletykákat később mindkét fél cáfolta. Ha kíváncsi vagy a műsorvezető tökéletesen kerek fenekére és csodás alakjára, kattints az alábbi cikkre.

A héten napvilágot láttak a Queen legendás énekesének, Freddie Mercury-nak a legutolsó képei. A felvételek 1988-ban készültek, illetve a halála előtt pár héttel is láthatunk egy felettébb szívszorító fotót. Döbbenetes, mennyire megviselte a betegség a karizmatikus énekest. 

Az óceánok mélyén elképesztő mennyiségű rejtett kincsek és más szépségek rejlenek, amelyeket előszeretettel fedeznek fel búvárok és kincsvadászok egyaránt. A mexikói cenota barlangok egyikében egy felettébb hátborzongató feliratú táblát találták, amely a további tragédiák elkerülése végett került oda.

Nemsokára kezdetét veszi a Való Világ 11, mi pedig egy igazán pikáns jelenettel nosztalgiáztunk. VV Gina és VV Renátó nem vacakolt, behuppantak a jakuzziba, és Gina az első lendülettel dobta le magáról a bikinifelsőjét. 

Lolára minden bizonnyal sokan emléleztek, a 2000-es évek elején hatalmas népszerűségnek örvendett az énekesnő. Gondoltad volna, hogy még most is elképesztő formában van? Ha kíváncsi vagy a formás idomai mellett a valódi nevére is, kattints a cikkre! 

Ki ne emlékezne Jean-Claude Van Damme-ra? Az ikonikus színész a mai napig remek formának örvend, és van egy 32 éves, gyönyörű lánya is. Elég, ha annyit mondunk, hogy az édesapja genetikáját örökölte. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás