promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lola is levetkőzött: formás fenék, selymes bőr, igéző tekintet – pont, ahogy elképzelted
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő régi vágya volt, hogy merészebb képek készüljenek róla.

„Kiabálnék, hallja meg a világ” – énekelte 2006-ban az akkor még csak 18 éves Lola, aki alighanem ezzel a dallal robbant be igazán a magyar popéletbe. Vagány volt, magabiztos és gyönyörű, azonnal levett a lábáról mindenkit.

A Korsós Judit néven született énekesnő idén augusztusban ünnepelte a 34. születésnapját, és szerencsére ma is rendszeresen találkozhatunk vele a képernyőn. Ő a szombat esti Lottóshow egyik háziasszonya is, tehát azok is láthatják, akik esetleg nem kísérik szoros figyelemmel a hazai zenei élet történéseit.

Lola valóban képzett muzsikus, hiszen gyerekkorában zongorázni tanult, sőt szolfézsra is járt. 2005-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi nemzeti döntőjén is felléphetett, de akkor a Szerelem című számával nem tudott nyerni.

A bájos énekesnő 2015-ben érezte elérkezettnek az időt arra, hogy a felnőtt arcát is megmutassa az őt még mindig törékeny kislánynak látó magyar közönségnek. Ekkor a Glamour készített vele egy hosszabb interjút, amelyet Lola meztelen művészi fotói illusztráltak.

A fekete-fehér képeken az akkor 27 éves énekesnő felül teljesen ruhátlanul szerepel, gyönyörűen kisminkelve, a mainál valamivel rövidebb, szőke hajjal. Ne várjunk tőle azért Zalatnay Cini-féle kitárulkozást, Lola a melleit minden fotón szemérmesen eltakarja.

Alul sem sokkal bevállalósabb, de fekete bugyiban is rettentően izgató, a feneke kerek és hibátlan, vagyis pontosan olyan, mint azt a legtöbb férfi alighanem elképzeli. A Glamournak a fotózás hátteréről is beszélt:

„Nem ilyen típusú képeket terveztünk, de munka közben felmerült, hogy mi lenne, ha kicsit nekivetkőznék. Abba, hogy belementem, nagy szerepe volt a fotósnak, Csányi Istvánnak. Ha nem kedvelem őt, vagy nincs meg a bizalom, annak ellenére sem meztelenkedtem volna, hogy nem vagyok az a mindent takargatós, szégyenlős típus… Ha teljesen őszinte akarok lenni, egy ideje kacérkodtam azzal, hogy hasonló képek készüljenek rólam, persze arra mindenképpen figyeltem, hogy a végeredmény a jó ízlés határán belül maradjon”

– vallotta be Lola, aki még művészi aktokat is el tudna képzelni magáról. Elmondása szerint a testalkatát nem a rendszeres edzéseknek köszönheti, hanem inkább annak, hogy odafigyel az étkezésére. Akkoriban úgy nyilatkozott, hogy még semmiféle plasztikai beavatkozáson nem esett át.

Fotók ITT!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás