promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik szereplő rögtön megmutatta a melleit a Való Világ 10 indulásakor, majd kezdődött az akció a jakuzziban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemsokára kiderül, hogy a Való Világ 11 is ugyanilyen bevállalós lesz-e az RTL II csatornáján.

Azt hiszi az ember, hogy a mai világban már kiment a divatból a Való Világ, pedig az emberek ki vannak éhezve a fordulatos valóságshowra. Olyannyira, hogy nemsokára indul a Való Világ 11-ik szezonja. Ez nem csoda, mivel a Való Világ 10 szép számokat hozott az RTL II-n, és ha a csatornán nem is mindig, de az interneten a többség követte az eseményeket.

Itt persze azon is múlik a dolog, hogy a közönség kiket fog beszavazni a villába. Ugyebár a nézők szeretik az izgalmas karaktereket, akik nagy felfordulást tudnak okozni odabent. Arra senki se gondolt volna például, hogy VV Virág és VV Dani rekordot fognak dönteni, mint a Való Világ legtöbbet szexelő párja.

Ilyen pajzán jelenetekből nem volt sok az előző évadokban, de ők annyiszor estek egymásnak, ahányszor csak tudtak.

Most visszamegyünk az időben, és felidézzük azokat a pillanatokat, amikor a VV10 szereplői beköltöztek a villába. Nem volt visszaút, az egészet egy hatalmas nagy bulival kellett megünnepelni.

VV Renátó sem vacakolt sokat, és rögtön birtokba vette az egyik legpihentetőbb helyet, vagyis a jakuzzit. Hamarosan érkeztek a többiek, köztük VV Gina is, aki öt óra elteltével dobta le a bikinifelsőjét egész Magyarországnak.

Az anyukája természetesen lehet nem volt büszke erre, de ettől függetlenül VV Gina otthonra is üzent:

„Édesanyám, hogyha látod, arra kérlek, hogy b…d meg, ez a Való Világ!”

- mondta a versenyző, aki VV Renátót is igyekezett elcsábítani pancsolás közben. VV Moh persze provokálta is, hogy ha nem mászik rá a fiúra, akkor ő fog.

VV Gina végül nem sokat időt töltött a VV10-ben, mivel 49 nap után véget ért számára a kaland. Bár tegyük hozzá, hogy előtte négyen már kiestek. A Végső győzelmet VV Vivi húzta be, amire nem sokan számítottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás