promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett: így néz ki most az Éjjel-nappal Budapest sztárja, akiért fél Magyarország rajong
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új frizurával jelentkezett a sztár.

A tavalyi év és 2022 eleje a nagy bejelentésektől volt hangos Magyarországon a médiában, és ebbe a kategóriába beletartozik az is, hogy ikonikus műsorok befejezéseit és lezárásait jelentették be többek között az RTL Klub-on és a TV2-n is. A Barátok közt például több mint 10 ezer rész után távozott, ám az ismétléseket majd június elsejétől lehet látni az RTL Gold-on, így tehát nem kell örökre elköszönnünk kedvenceinktől.

Márciusban pedig arról érkeztek hírek, hogy 2022 novemberében az Éjjel-nappal Budapest fog elköszönni majd a nézőktől. Ám ez az időpont még nagyon messze van, addig még rengeteg kaland, kínos szituáció, intrika és jó adag nehezen megoldható probléma is vár a magyar fővárosban élő hőseinkre.

Hőseink azonban a való életben is tovább élik életüket, így pedig a közösségi médiában majd a befejezés után is megtalálhatók lesznek.

A sorozat egyik sztárja, az átváltozásairól híres Farkas Alexandra most meglehetősen meglepte a rajongókat az Instagram-oldalán, mivel egy nagyon merész hajszínnel jelentkezett. Sokaknak azonban talán nem lesz furcsa ez, mivel Alexandra gyakran váltogatja a hajszínét, ám ez most egy nagyobb változtatásnak tűnik. Alexandra ugyanis teljesen kiszőkült, és talán első blikkre sokan azt gondolhatják, hogy teljesen felismerhetetlen lett.

Nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik szín áll neki a legjobban.

A közösségi oldalán amúgy az elmúlt időszakban ő is tett egy nagy bejelentést, hiszen elmondta a rajongóinak, hogy érettségizni fog magyarból emelt szinten, és egyetemre szeretne majd jelentkezni. Méghozzá pszichológia szakra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás