promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a szuperjóképű Tom Hardy csúcsbombázó felesége, a gyönyörű Charlotte Riley
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pár 2014-ben házasodott össze.

Tom Hardy a világ egyik legjobb pasija, Magyarországon elsősorban a a Nolan-féle Batman-filmekből, a Mad Maxből és a Venum-szuperhősfilmekből ismerik, és persze még jó néhány nagyon pörgős akciófilmből, amelyekben Tom Hardy általában a jófiú. De talán a sármos rosszfiú szerep sokkal jobban illik hozzá. Tom Hardy amúgy karrierjét az HBO egyik legnagyobb sikert bezsebelő sorozatában, Az elit alakulatban tűnt fel még 2001-ben, az első mozis szerepét pedig A sólyom végveszélyben című háborús filmben kapta.

Valószínűleg kevesebben ismerik Hardy drámai arcát, így mindenképpen ajánljuk megtekintésre a Locke című filmet, amely igazából egész végig egyetlen kocsiban játszódik, Locke telefonhívások közepette rendezi el kurtán-furcsán alakuló életét.

Talán a trailer meggyőz mindenkit:

Feleségével, a szintén színészként dolgozó Charlotte Riley-jel még 2010-ben ismerkedtek meg az Üvöltő szelek című televíziós sorozat forgatásán. Riley igazi művészlélek, színházban játszott, majd a londoni zenekadémiára is járt. Színészként pedig elsősorban televízió sorozatokban szerepel.

Legutóbb például szerepelt az egyik legsötétebb Karácsonyi ének feldolgozásban is, ami a BBC égisze alatt készült el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás