promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró vörös bugyiját az egész világ láthatta a csúcsbombázó amerikai színésznőnek, Michelle Monaghannak - videó
Borítókép:  ©Paramount/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michelle Monaghan egyik legszexibb villantása volt a mozitörténelemben.

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a mozi-, film-, és sorozattörténelem legszexibb villantásait gyűjtjük össze, persze a villantástörténetet mindig kellő kontent közepette helyezzük el nektek, így akár kedvet is kaphattok egy-egy film megtekintéséhez.

Korábban már Cristin Milioti egyik szexi tangabugyis öltözőkabinos jelenetét is megmutattuk nektek, illetve prezentáltuk a Star Trek-univerzum egyik legmegosztóbb történését is, amelyben Alice Eve Dr. Carol Marcus szerepében fehérneműre vetkőzött, a rajongók azonban inkább kiakadtak a szexi jeleneten, mint kedvelték volna. A készítőket is sok kritika érte az indokolatlan vetkőzös jelenet miatt,

amelynek így később komoly következményei is lettek a Star Trek-filmekben.

Michelle Monaghan és Patrick Dempsey könnyed hangvételű, romantikus vígjátéka a Boldogító talán című film, amelyben Dempsey és Monaghan elképesztő barátságot ápolnak, méghozzá már több évtizede egy kollégiumi este után. Sokáig úgy tűnik, hogy nem is lehetne köztük több, ám ezt csak az gondolhatja, aki nem látott még filmet sosem. Végül a művészettörténészként tevékenykedő Monaghan hirtelen úgy dönt, hogy megházasodik, ám Dempsey ekkor rájön, hogy ezzel a házassággal nagyon sokat veszíthet, a könnyed és meglehetősen kikapcsoló romantikus vígjáték ekkor kezdődik el igazán.

Monaghan pedig az esküvőre készülve még azt is megmutatja nekünk, hogy mit venne fel a nászéjszakán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás