promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kilógott a vékonyka tangabugyija a gyönyörű színésznőnek, te is láthattad ezt a filmben - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan a Wolf Street farkasából és a Palm Springs című filmből ismerhetik Cristi Miliotit.

Cristin Milioti Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője, aki a Broadway színpadán futott be, és utána érkeztek csak a filmes és sorozatos megkeresések, többek között játszott az Így jártam anyátokkal című szériában, illetve a Fargo-sorozatban is. Az egyik leghíresebb szerepe Leonardo DiCaprio mellett a Wolf Street farkasa című filmben volt, bár lehet hogy nem ismertétek fel, ő alakította Jordan Belfort első feleségét.

Legtöbbször azonban habkönnyű romantikus filmekben láthatjuk őt viszont, mint például a Palm Springs című filmben, amely az ikonikus Idétlen időkiget dolgozza át, gyúrja át 2020-ban egy teljesen más sztori keretében, mégis hasonló végkifejlettel.

De Cristin Miliotit többek között láthattuk a Black Mirror sorozatban is szerepelni, illetve a legszexibb villantása az a 2015-ös kis vígjátékban, az It Had To Be You című alkotsában volt. Ebben a filmben amúgy egy kissé idegbajos írót alakít, akinek egyik pillanatról a másikra megkéri kezét az egyik laza barátja, Soniának, azaz Cristin Miliotinak pedig döntenie kell, hogy bevállalja-e ezt az életet.

Már a filmhez készült trailer is nagyon bevállalós:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás