promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így él ma visszavonultan a Barátok közt legnagyobb sztárja, nincs olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné őt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ikonikus mondatatit azóta is magyarok ezrei idézik naponta.

10 ezer 455 rész után ért véget Magyarország legikonikusabb sorozata, az RTL Klub-on futó Barátok közt, amelyen generációk nőttek fel, miközben rengeteg szereplő feltűnt a szériában. Korábban az RTL Klub amúgy nagy bejelentést tett a sorozattal kapcsolatban, hiszen tudatták a rajongókkal, hogy június elsején visszatérnek kedvenceink a tévéképernyőkre, mivel az RTL Gold-on a legeslegelső résztől kezdődik újra a széria.

Méghozzá június elsejétől.

Ám a Barátok közt sosem fog igazán eltűnni az életünkből, és nagyon sokan még most is kíváncsiak a korábbi szereplőkre sorozat utáni életére. Szőke Zoltán, azaz Berényi Miklós a Sláger Kult-ban vendégeskedett, és azt is elárulta, hogy most hol él és mivel foglalkozik. Szőke Zoltán arról is nyíltan beszélt a műsorban, hogy három évig vívódott, míg eldöntötte, hogy kiszáll a sorozatból.

Berényi Miklós karaktere egyszerűen már nem tartogatott számára kihívásokat, és míg ő, mint Szőke Zoltán sokat változott az évtizedek alatt, addig Berényi Miklós nem.

Szőke Zoltán egyre távolabb érezte magától a karaktert. Most vidéken él, az Erdőkertesi Művelődési Házat igazgatja. Mint nyilatkozta:

"Minden erőmmel azon vagyok, hogy a művelődési ház működését jobbá tegyem, mellette pedig kiélvezem, hogy a nap végén hazamehetek a tanyámra. Élvezem a békét, a madárcsicsergést, ami körülvesz és amiben benne vagyok most"

Mennyire emlékeztek még?

(via Helló Vidék)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás