Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki most a Barátok közt egykori sztárja, akiért egész Magyarország rajongott

Így néz ki most a Barátok közt egykori sztárja, akiért egész Magyarország rajongott

Színes

Így néz ki most a Barátok közt egykori sztárja, akiért egész Magyarország rajongott

Színes

Promotions 21:21

Meg fogsz lepődni, hogy mivel foglalkozik manapság.

Az elmúlt napokban nagy bejelentésnek lehettek szem- és fültanúi a Barátok közt rajongói. A sorozat ugyan véget ért, ennek ellenére nem kell búsulni, mivel az RTL visszahozza azt. Pedig közel egy éve mondhattunk örök búcsút kedvenceiknek, és a gigászi szériának, amely 10 ezer 455 epizód után fejeződött be, Magyarország egyik legnézettebb sorozata volt, egy ikonikus alkotás a tévétörténelemből, amelyre mindig emlékezni fognak.

Június elsejétől az RTL Gold-on láthatják majd a rajongók a Barátok köztöt újra. Méghozzá a legeslegelső résztől, amely anno még 1998. október 26-án került képernyőre Magyarországon.

De vajon mi történt a régi szereplőkkel? Emlékszünk-e még mindnyájukra?

Csifó Dorinát az egész ország a Barátok köztből ismerheti, ám a sorozat óta is elképesztően izgalmas dolgokat csinál. A Nők Lapja Café most egy hosszabb cikkben számolt be arról, hogy mi történt a színésszel a sorozat óta. Négy évig szerepelt a szériában, majd a szíve visszahúzta a színházhoz. A Barátok köztben Temesvári Noémi szerepét játszotta az évek alatt.

Csifó Dorinát később énekesnőként is láthattuk a színpadon, manapság pedig leginkább a színkronizálásnak szenteli a mindennapjait. Aki követi az Instagram-oldalát, elképesztően izgalmas kuliasszatitkokat is megtudhat a szinkronizálásról.

Amúgy többek között Dorina kölcsönözte például a Zootropolis – Állati nagy balhé nyuszijának hangját is.

Borítókép: RTL Klub