promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Barátok közt az RTL-re!
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL visszahozza a Barátok köztöt.

23 év után, 2021. július 17-én este, a 10 455. epizóddal véget ért az RTL Klub leghosszabb ideig futó napi sorozata, a Barátok közt. Magyarország legmeghatározóbb kereskedelmi tévés szappanoperáját nagyon sokan siratták a közösségi médiában, miután lement a befejező epizódja. Voltak, akik egészen kiskoruk óta követték a szériát, és a sorozat szereplőivel együtt "nőttek fel".

Azóta eltelt egy év, és az RTL Magyarország most úgy döntött, visszahozza a Mátyás király tér lakóit a képernyőre. Június 1-jén az RTL Gold-on láthatjuk minden hétköznap este 20 órától a sorozatot, amit az 1998. október 26-án sugárzott, legelső epizódtól nézhetünk újra. Külön öröm, hogy minden hétköznap négy részt fognak egymás után leadni, vagyis hetente 20 epizóddal újrázhatjuk a legendás sorozatot.

De nem csupán a Barátok közt tér vissza a képernyőre: hétköznap este 19 órától láthatjuk a Szerelem van a levegőben című török sorozatot, majd a napi Barátok közt-maraton után, 22 órától a Perzselő szenvedélyek lesz látható. 23 órától pedig a Gáspár-család régi kamuéletén röhöghetünk újra, visszatér a Győzike Show is.

Az RTL Gold nyári műsorrend-változása azonban nemcsak az estéket, de a délutánokat is nagyban érinti: minden hétköznap 14 órától a Balázs Show - a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show követ, szintén dupla kábelpremierekkel. 18 órától pedig jön az Anikó Show.

A hétvégén is komoly változások lesznek: szombatonként, 19 órától a Házasodna a gazda társkereső reality-t láthatjuk, vasárnaponként pedig egy igazi klasszikus showműsoré lesz a főszerep, ugyanis jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás