promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az RTL Klub! Jön a Survivor All Star
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nagyban tervezik a Suvivor All Star-t az RTL Klubnál.

Az első Survivor 2000-ben indult el az Egyesült Államokban. Tulajdonképpen ez volt a "valóságshow világ" bölcsője, hiszen ez volt az első, rendkívül magas nézettségű és profitálható tv-show Amerikában. Az eredeti változat 40 évadot élt meg a tengerentúlon, melyek között 2004-ben volt egy All Star-évad is, amiben visszahívták az elmúlt évek legjobb túlélőit. Ezt a szériát az akkor 25 éves Amber Brkich nyerte meg, aki később a 2020-as Winners at War-évadban (magyarul: Győztesek háborúban) is visszatért.

Magyarországon eddig 5 évad készült a Survivor-ből, melynek legutóbbi évadát, a Celebek a civilek ellen-t 2021-ben láthattuk az RTL Klubon. Tavaly ez óriási nézettséget hozott a csatornának, emellett az emúlt évek legnézettebb napi műsora volt, így aztán biztosra vehetjük, hogy hamarosan újra műsorra tűzik; mind ez idáig azonban nem lehetett tudni, hogy ez mikor következik be.

Azonban a Promotions tudomására jutott nemrég, hogy az RTL Klubnál már szóba került, hogy a hazai verzióban is elkészítik az All Star-évadot. Ezt egy megbízható belső forrásunk is megerősítette.

„Igen, valóban lesz Survivor All Star, de az még nem tisztázott, hogy mikor. Nem mostanában fog erre sor kerülni, úgy tudom, három év múlva lesz csak. Hogy addig lesz-e még sima évad, vagy a tavalyihoz hasonló, azt nem tudom megmondani”

Informátorunk hozzátette, hogy már a játékosok személye is szóba került, de úgy tudja, egyelőre senki sem kerestek meg a lehetőséggel.

Hogy aztán mennyire fog majd bejönni a Survivor-nek az All Star-évad, azt nehéz lenne megjósolni, hiszen a konkurens csatornán, a TV2-n is azt gondolták, hogy az Exatlon Hungary All Star majd ismét az egekbe fogja repíteni az egykor nagy népszerűségnek örvendő produkciót, aztán a nézettségi adatok alapján egyértelműen látszott, hogy a nézők már megunták a műsort.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás