promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan mixet talált ki az RTL Klub, ami csak sikerre vezethet – új magyar sorozat készül!
Borítókép:  rtlmost.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két téma keveredik majd benne, mindkettőtől meg fognak őrülni a nézők.

Ne tagadjuk: a magyar nézőknek bejönnek a vidéki témájú filmsorozatok. A mi kis falunk, a Keresztanyu és a Drága örökösök sikere is azt bizonyítja, hogy ezzel a tematikával a hazai csatornák nem tudnak mellélőni, még ha több ember úgy is gondolja, hogy ezek a produkciók inkább karikatúrák, és végtelenül messze vannak a falusi élet hiteles bemutatásától.

Természetesen egy vígjátéktól ezt nem is lehet elvárni, a karakterek sztereotípiákból építkező megformálására pedig abszolút vevőnek tűnik a magyar nézőközönség. Ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy az RTL Klub a hírek szerint már meg is kezdte egy újabb vidéki sorozat forgatását.

Az információ a 24.hu oldaltól származik, és úgy tűnik, hogy az öreg kétütemű motorhoz hasonlóan lassan kifulladó sorozat, A mi kis falunk készítői (és részben szereplői) hozzák majd tető alá a produkciót.

Ez azért is lenne üdvös, mert a pajkaszegiek 5. évadának ismétlése kifejezetten gyengén futott, utána pedig meglepetésre a 6. évad sem pörgött fel annyira, mint azt előzetesen várták. Elfáradni látszik a sorozat, jól jön majd a vérfrissítés.

Az új sorozat címe egyelőre szupertitkos, annyi viszont bizonyosnak tűnik, hogy az RTL Klub olyan mixet talált ki, ami csakis sikerre vezethet. A középpontban egy feljutásért küzdő nagyközségi focicsapat áll majd, a produkció lelke pedig az operatőr-producer-forgatókönyvíró Kapitány Iván lesz.

Ő eddig olyan alkotások mellett bábáskodott, mint a Drága örökösök, a 200 első randi, a Jófiúk, a Válótársak, vagy éppen A mi kis falunk, vagyis tapasztalatból nincs hiány nála. A mostani ötlete is remeknek tűnik, hiszen ez lehet a tuti recept: falu+foci=siker.

Az epizódok máris forognak, így nem kell sokat várni a nagy leleplezésre. Kérdés, hogy mit lép erre a TV2, hiszen az eddig is feltűnő volt, hogy a két „nagy” nem restelli másolni egymást, például A Séf meg a többiekre rögtön érkezett válaszként a Pepe című gasztro-sitcom.

A hírek szerint a vadonatúj produkcióban biztosan szerepel majd Hevér Gábor, Lovas Rozi, Sztarenki Dóra és Schmied Zoltán, a nézőknek tehát bőven kijut majd a régi kedvencekből. Az információkat az RTL Klub is megerősítette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás