promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Becsődölt az RTL Klub csodafegyvere? Folyamatos esésben a sikersorozat
Borítókép:  rtlmost.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pajkaszeg mostanában eléggé alulteljesít, hiányoznak a régi szereplők.

A mi kis falunk azon ritka sorozatok közé tartozik, amelynek nemcsak a friss részei, de az ismétlései is képesek rengeteg nézőt vonzani. Ezért döntött úgy az RTL Klub, hogy április 11-től műsorra tűzi a régi epizódokat, ez az etap azonban április 29-én befejeződik, így Pajkaszeg lakói ismét csak szombatonként lesznek láthatók – mutatott rá a Sorozatwiki oldal.

A 15. héten (április 11–17.) azonban nem olyan nézettségi számok születtek, amilyenre az RTL Klub számíthatott. A mi kis falunk 5. évadának ismétlése kifejezetten gyengén futott, bár többnyire így is verte a TV2-n futó Doktor Balatont, ami valahol azért kínos fejlemény.

A mi kis falunk a fiatalabb korosztályban jól teljesít, ám nincs már akkora előnye a TV2-s produkciókkal szemben, mint korábban, vagyis a 2017-től (vagyis fél évtizede) futó sorozat a kifáradás jeleit mutatja. Lassan elbúcsúzhatunk Pajkaszeg lakóitól?

„Ami a legrosszabb jel a falus sorozat jövőjét tekintve, hogy az idei visszatérése óta, kivétel nélkül, hétről hétre esik a nézettsége (24,9/20,9/20/18,4/16,5 százalékok). Úgy néz ki, hogy a nézők a három alapszereplő távozása után elfordulnak a produkciótól, és ha sürgősen nem pártolnak vissza, akkor eddig tartott A mi kis falunk magyarországi sikere”

– vonta le a szomorú következtetést a Sorozatwiki. A produkció készítői tavaly októberben jelentették be, hogy a Teca, Erika és Gyuri karaktereit alakító színészek (Bata Éva, Lovas Rozi és Lengyel Tamás) távoznak a szériától, ezt azonban a nézők szemmel láthatóan nehezen viselik.

A mi kis falunk a legfrissebb adatok szerint 568 ezer nézőt vonzott a teljes népességcsoportban, míg a hirdetések szempontjából kiemeltnek számító 18–49 éves korosztályban 190 ezer embert ültetett a képernyők elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás