promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott felvételek kerültek elő A mi kis falunkból
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezt minden rajongónak látnia kell.

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend A mi kis falunk. A jelenleg is futó 6. évad stabilan magas nézettséget hoz minden szombat este az RTL Klubnak, bár a Sztárban sztár döntője - amit a választás miatt ütemeztek át szombatra - valószínűleg belerondított a sorozat nézettségébe. A 13. heti nézettségi adatok még nem érkeztek meg, így nem tudni, hogy A mi kis falunk milyen arányban maradt alul a TV2 showműsorával szemben.

Ezen a héten is új résszel folytatódik az ország kedvenc falus sorozata.

A következő részben Vikiéknek lakhatatlanná válik a házuk, Viki pedig ki akarja járni a Polgármesternél, hogy az önkormányzat oldja meg ezt a problémát. Levente féltékeny Évára, így először ő maga próbálja megfigyelni őt, majd másokat is bevon az akcióba. Stoki egy szál alsógatyában ébred másnaposan, Dóri kukájához bilincselve. Szifonék jól szórakoznak a dolgon, amíg fel nem bukkan Stoki felettese.

Az RTL Klub nemrég közzétette A mi kis falunk 6. évad 9. részéhez tartozó bakiparádét, amiben például azt is láthatjuk, ahogy a "mindenre tud valami frappánsat és váratlant improvizálni" Csuja Imre már nem tudta megmenteni az egyik elrontott jelenetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás