promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Falatnyi, izgató fehérneműben sem szégyellősködik az RTL Klub sztárja
Borítókép:  rtlmost.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A táncos-színésznőt a csatorna új sorozatában is megcsodálhatjuk.

A hétvégén indította útjára új, saját gyártású magyar sorozatát az RTL Klub. A séf meg a többiek címet viselő alkotás bevezető része remekre sikeredett, és a férfi nézők nagy örömére több csinos hölgy is szerepet kapott benne.

A Monet étterem angyali démonját Balázsfi Alexandra alakítja, aki a színészkedés mellett balettel és ruhatervezéssel is foglalkozik. Csodás alakját annak is köszönheti, hogy már 3 éves kora óta táncol, sőt 11 évesen a Magyar Táncművészeti Főiskolára felvételizett.

Előbb balerinaként lépett fel a közönség előtt, de aztán folyamatosan kisebb prózai szerepeket is kapott, így nem csoda, hogy most egy kereskedelmi tévécsatorna vígjáték-sorozatában láthatjuk őt. Főállásban az Operettszínház társulatának tagja.

Alexandra már gyerekkorában is szívesen varrt ruhákat a babáinak, és ez a hobbija felnőttként is megmaradt. Mivel a színpadon gyakran visel jelmezeket, ezért nem meglepő, hogy a kissé teátrális, látványos estélyi ruhák tervezésére és készítésére specializálódott.

A táncos-színésznő szerencsére gyakran saját magán mutatja be a legújabb darabokat, így az Instagram-oldala tele van ínycsiklandó fotókkal. Természetesen az is előfordul, hogy a gyönyörű művésznő az általa alkotott, klasszikus vonalú ruháit viseli az előadásain.

Feltehetőleg egyedi tervezésű az a sötét színű, elöl merészen nyitott darab is, amelyet a sorozatbeli Annamari, a Monet étterem recepciósának bemutatkozó fényképein visel. Alexandra fehérneműben sem érzi kínosan magát, szexi combjai, formás mellei az ilyen fotókon teljes szépségükben tárulnak elénk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás