promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valódi szexjelenet zajlott az RTL Klub új magyar sorozatának első részében?
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pikáns helyzet alakult ki a férfi és női főszereplő között.

Elismerésre méltó bátorságra vall az RTL Klub részéről, hogy a Hotel Margaret kínos és csúfos bukása ellenére sem félt útjára indítani egy újabb saját gyártású magyar sorozatot. És nagyon jól tette, mert A Séf meg a többiek – amely szombaton esténként látható – március 19-én bemutatott első része kifejezetten élvezetesre sikeredett.

Az alapszituáció remek, a karakterek jól megformáltak, és a színészgárda is ügyesen teljesít, ráadásul jó néhány ritkán látott arc is felfedezhető közöttük. A séf (Schneider Zoltán) és a Monet nevű fine dining étterembe újonnan érkező szakács (Jéger Zsombor) konfliktusa már az első részben is szépen kezd alakulni, annak ellenére, hogy a történet talán túlságosan is pörgő, alig van időnk megemészteni egy-egy eseményt.

„Pofátlan koppintása az Igen, séf! (Kukhnya) című orosz sorozatnak. Ha meg fizettek érte, megint szegényebbek lettünk egy legendával a magyar kreativitásról”

– fanyalgott egy hozzászóló a Port.hu oldalon, de még többen akadtak, akik megvédték az induló sorozatot, amely valóban megérdemli a bizalmat. Nem hiányozhatnak belőle a jó csajok sem, akik közül az üzletvezető Vikit alakító Dobos Evelin először szexelt kamerák előtt.

„Zsomborral még nem dolgoztam, viszont egész kicsi korunk óta ismerjük egymást. Nekem ő volt életem első plátói szerelme. Akkor nem teljesült be, de hát most, 20 évvel később elérkezett a mi időnk. Macska-egér játék alakul ki a két szereplő között. Én itt forgattam életem első szexjelenetét, és nagyon örülök, hogy ez Zsomborral történt meg. Nagyon profi volt, és egyetlen pillanatra sem volt zavaró a helyzet”

– mesélt az intim, de természetesen csak megjátszott fülledt jelenetről a színésznő. A sorozatban feltűnik a tévénézők régi kedvencének számító Csonka András is, akinek kifejezetten jól áll a kötény, a sapka és a halas szakács szerepe.

„Kíváncsi leszek! Remélem, nem lesz bugyuta, mert nekem a Keresztanyu és a Hotel Margaret is az. Abban bízom, hogy nem vállalsz el akármit”

– reménykedett Pici Instagram-oldalán egy női rajongó, akinek az első rész után aligha kellett csalódnia. A film kissé olyan, mintha a Lecsó élő szereplős változata lenne, de ha így folytatódik tovább, akkor szerethető lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás