promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézi még valaki a Hotel Margaretet? – Rég bukott ekkorát egy sorozat idehaza
Borítókép:  rtlmost.hu / Hotel Margaret (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Február legvégén gyengéből katasztrofálisba váltott át a nézettség.

Rég bukott akkorát egy sorozat a magyar tévékben, mint az RTL Klubon futó Hotel Margaret. A krimiként és vígjátékként is beharangozott, saját gyártású produkció fölött a hazai közönség már hetekkel ezelőtt ítéletet mondott, valóságos gyalázatcunami indult meg a kissé hevenyészve összetákolt sorozat ellen.

A Balaton környékén játszódó Hotel Margaret első része január 31-én került adásba, és szinte rögtön megindult a sorozat mélyrepülése. A nézők jó része alighanem örömmel fogadott volna egy Bujtor István/Ötvös Csöpi-féle marháskodást, de ettől a rémségtől gyorsan elfordultak, és ma már csak a kemény mag tart ki mellette.

„A 8. héten a Hotel Margaret hétfőn és kedden nagyon gyenge, szerdától péntekig pedig katasztrofális adatokat hozott. A heti átlaga megint csökkent, mellyel beesett (az új rendszerben is) 10 százalék alá. A napi széria most már majdnem 2 százalékponttal rosszabbul ment, mint korábban ebben a sávban a Nyerő Páros ismétlése, mely komoly bukást jelent”

– áll a SorozatWiki február legvégére vonatkozó gyorsjelentésében. Mit is jelent a gyenge és a katasztrofális? Nos, a teljes népesség körében 287–314 ezer, a 18–49 éves korosztályban pedig 86–95 ezer nézőt, ami tényleg lehangoló.

Legutóbb Szabó Zsófi vendégszereplésével – részletesebben: megmasszírozásával és fürdőruhás testével – próbáltak plusznézőket szerezni, de ez aligha sikerülhetett a csatornának. Az RTL Klub egyelőre nem tud kiszállni a sorozatból, viszik, amíg végleg el nem fogynak a nézői.

A Port.hu oldalon egyébként a szidalmazásból lassan áttértek a történések elemzésére, de néha azért be-bevillan néhány, a sorozat minőségét kritizáló komment is:

„Nulla izgalom, full gagyi kivitel.”

„Ha neked ez színvonalas sori, remek színészekkel, ilyen az ízlésed, ez van.”

„Mikor lesz már vége?”

Mindent elárul a Hotel Margaretről, hogy a hivatalos Instagram-oldalának bő egy hónappal az indulás után is csak szűk 4300 követője van. Hozzászólások csak nagy néha teremnek az aktuális rész tartalmát ismertető posztok alatt, és talán annak a hölgynek van igaza, aki nemrég ezt a hozzászólást fűzte az egészhez:

„Már nem is érdekel, este lefekszem időben!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás