promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett az RTL Klub - Fontos változásra számíthatnak A mi kis falunk nézői
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jobb, ha felkészülnek A mi kis falunk rajongói, ugyanis hamarosan meg fog változni a szombat estéjük.

Az ország egyik legnézettebb műsora az RTL Klubon futó A mi kis falunk című sorozat, ami már a 6. évadánál tart, a népszerűsége pedig még mindig töretlen. Úgy tűnik, hogy a nézők még mindig szeretnek belecsöppenni Pajkaszeg bohókás hétköznapjaiba, most pedig van egy kifejezetten jó hírünk, ugyanis hamarosan visszatér sokak kedvenc szériája.

Az RTL Klub bejelentette, hogy március 19-én, szombaton folytatódik A mi kis falunk 6. évada, de most nem a megszokott időpontban, hanem egy kicsit később, 20:30-tól lesz látható, ugyanis az eredeti helyén fog aznap debütálni a csatorna legújabb sorozata, A Séf meg a többiek.

Ez egy elég okos döntés az RTL Klub részéről, hiszen ennél jobb bevezetést nem is kaphatna A Séf meg a többiek, mivel A mi kis falunk nézői valószínűleg szokás szerint már 20:00-tól figyelni fogják majd a csatorna képernyőjét.

A Séf meg a többiek amúgy egy orosz sorozaton alapul, és egy budapesti étteremben játszódik, ahol van egy Győző nevű alkoholista, sportfogadás függő séf, aki másokkal szigorú és bunkó, de érkezik egy Milán nevű új szakács, akit végül a szárnyai alá vesz – a főszerepben: Schneider Zoltán, Jéger Zsombor, Dobos Evelin, Farkas Ádám, Kiss Anna Laura és Bogdányi Titanilla.

Itt lehet megnézni a március 19-én, 20:00-tól kezdődő A Séf meg a többiek rövid előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás