promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Búcsúzik az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora - ezzel készülnek helyette
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tervez új évadot bemutatni az Álarcos énekesből az RTL Klub, de a csatorna azért igyekezett megnyugtatni a rajongókat.

Most valóban el lehetnek keseredve a rajongók, mivel az RTL Klub nem olyan rég bejelentette, hogy nem érkezik új évad az Álarcos énekesből. A harmadik évad nem hozott olyan rossz számokat, de az is igaz, hogy az első kettő fényévekkel jobb volt.

A csatorna azért hozzátette, hogy az Álarcos énekes nem örökre köszön el, csak ebben az évben biztosan nem tér vissza a képernyőre.

Sokan mondták, hogy a műsor egy picit megkopott, lapossá vált, így a csatorna valószínűleg egy komoly ráncfelvarrással fogja visszahozni.

Azonban az Álarcos énekes helyett érkezik az RTL következő nagydobása, vagyis a Game of Talents, ami külföldön már levette a lábukról a nézőket.

„Természetesen a nézők nem maradnak látványos showműsor nélkül. A világszerte nagysikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel. Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban is óriási a tét. A műsor minden korosztály számára vonzerővel bír, mivel a néző együtt teheti próbára a megérzéseit a játékosokkal a látványos produkciók feszültséggel és meglepetéssel teli közegében”

- nyilatkozta a SorozatWiki oldalnak az RTL Magyarország.

A csatorna hozzátette, hogy nemsokára elkezdődik a jelentkezés a műsorba.

A Game of Talentsben két csapat küzd meg egymással. A stúdióban ismeretlen emberek érkeznek hozzájuk, a játékosoknak pedig pár nyom alapján ki kell találniuk, hogy a megjelent illetőnek mihez van extra tehetsége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás