promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 olyan műsort indít, ami miatt az RTL Klub nézői is át fognak kapcsolni
Borítókép:  SorozatWiki
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 új vetélkedőjében városi és vidéki emberek mérkőznek meg egymással.​

Márciusban vadonatúj vetélkedő indul a TV2 műsorán - írta meg a SorozatWiki.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a portálnak nyilatkozott az új formátumról, melyben városi és vidéki emberek mérik össze tudásukat és ügyességüket.

„Megvásároltuk egy City vs country, azaz Város vs Vidék című műsor formátumjogait. A műsorvezetői Till Attila és Gáspár Zsolti lesznek, képviselve a várost és a vidéket. Ez egy mulatságos vetélkedő lesz, mely igazi szórakozást hoz majd a TV2 nézőinek. A produkció Finnországban hatalmas sikereket ért el szombat este, az ottani Voice-al szemben. Ezért mi is nagyon bizakodóak vagyunk a hazai bemutatása kapcsán”

A vetélkedőben háromfős csapatok versenyeznek majd egymással. A versenyszámok között lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak. A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza.

A háromfős városi, illetve vidéki közösség állhat családtagokból, barátokból, kollégákból, vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással.

A Város vs Vidék-be már elindult a jelentkezés.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás