promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nincs több szuperhősködés!” – magyarul is bitang ütős a Thor 4. előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már magyar szinkronnal is nézhető a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese.

Az első Thor-filmet 2011-ben mutatták be a mozikban, a Marvel Filmes Univerzum negyedik darabjaként. Chris Hemsworth ezalatt a 11 év alatt összesen 9-szer bújt a Mennydörgés istene bőrébe - ha a Doctor Strange stáblistás jelenetét is számba vesszük, ami hivatalosan már a Thor: Ragnarök cselekményéhez tartozik.

A Bosszúállók eredeti tagjai közül eddig egyetlen szuperhősnek sem volt háromnál több önálló filmje, de a júliusban mozikba kerülő, Szerelem és mennydörgés alcímet viselő produkció már a negyedik Thor-alkotás lesz, így a Marvel Univerzum "Tarzanja" máris rekordot döntött.

Igaz, ebben a részben komoly szerepet kapnak a Galaxis őrzői is, hiszen 14 évnyi filmes univerzumépítés, és a hősöket összeverbuváló Végtelen háború és Végjáték után már teljességgel lehetetlen, hogy a Marvel karaktereinek útjai ne keresztezzék egymást.

A Thor 4. részének eredeti nyelvű előzetese április közepén debütált a YouTube-on, amit 24 óra alatt csaknem 210 millióan néztek meg; ezzel pedig az MCU negyedik legnézettebb előzetese lett a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték, és a Pókember: Nincs hazaút után. Most pedig végre megérkezett a szinkronos változat is, amiben természetesen ismét Nagy Ervin adja a Mennydörgés istene magyarhangját.

„Nincs több szuperhősködés!”

– hangzik el Thor szájából, aki ma már nem a harcnak, hanem a békének él, és elindul megkeresni a maga útját.

A Thor: Szerelem és mennydörgés szinkronos előzetese az alábbi videóban nézhető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás